Ik vind het bedrijf zeer klantvriendelijk!

Ik ben goed geholpen. Er wordt naar je geluisterd en ze zijn erg behulpzaam.

De Bruidshoek had goede service, sfeer en kwaliteit!

Het personeel van de bruidshoek is heel prettig in de omgang. Ze voelen mensen aan, en hebben een praktische houding, die ik erg kan waarderen. Niet over de top.

Nicolien Compeer

Eerste instantie vond ik het een geweldige winkel. Vond het fijn dat je jurken die je online zag al voor de eerste pasafspraak kon aangeven zodat ze die al hadden hangen.
Ik was al snel klaar...
Ik was al snel klaar de jurk die ik wilde is het ook geworden.
Bij de 2 e afspraak hebben ze veel spelden aangebracht om te verbeteren.
Ik wilde een torselet zonder kant. Hadden ze eerst maar 1 andere keus bij de 3 e afspraak was er opeens ook een andere beschikbaar die mooier was. Niet in mijn maat dus moest besteld worden inclusief de onderrok die iets langer moest zijn.
Bij de vervolgafspraak hadden de de helft van de verbeteringen maar aangepast en hing een torselet met kant niet degene die besteld zou moeten zijn en ik had opeens een andere onderrok zonder elastische band.
Dit aangegeven en in laatste pasbeurt waarbij ik de jurk zou moeten meenemen was het nog niet in orde.
Aanpassingen waren wel gedaan maar zat nog niet perfect. Nog steeds verkeerde onderrok. Dit keer was wel de torselet in orde. Coupeuse bijgeroepen en die heeft ter plekke mijn jurk mooi passend gemaakt ze snapte precies mijn probleem. Dus dat was een topvrouw. Onderrok grotere maat gepakt en afgespeld in mijn maat. Ben blij dat uiteindelijk dus alles in orde was en heb een top daggehad, Maar vond de onderlinge communicatie tussen de afspraken erg slecht.had steeds iemand anders dus moet er wel goed gecommuniceerd worden, elke pasbeurt klopte er iets niet en dat geeft toch wel beetje stress.
Ben blij dat alles op tijd nog in orde gemaakt is.
Maar had eigenlijk wel ergens een tegemoetkoming of kleinigheidje verwacht omdat het zo stroef gelopen is allemaal.

Goede duidelijke website.
Fijn dat je de jurken al kan aangeven om opzij te laten hangen .

Ageeth Duursma - van der Veen

Geweldige ervaring, leuke en hartelijke ontvangst elke keer weer!

Prima service nadat er iets niet goed gegaan was bij de bestelling. Er werd met man en macht gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Bovendien ook nog verrast met een bloemetje en met korting... Prima service nadat er iets niet goed gegaan was bij de bestelling. Er werd met man en macht gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Bovendien ook nog verrast met een bloemetje en met korting voor de geleden stress. Top!

Arnee

We zijn geweldig ontvangen met koffie en gebak. k had al een aantal jurken apart laten hangen en die werden er meteen bijgehaald. De adviseuse Jooske was heel erg vriendelijk en ik voelde me bij het... We zijn geweldig ontvangen met koffie en gebak. k had al een aantal jurken apart laten hangen en die werden er meteen bijgehaald. De adviseuse Jooske was heel erg vriendelijk en ik voelde me bij het passen direct bij haar op m'n gemak. Uiteindelijk is de 1e jurk die ik paste het geworden maar Jooske werd niet ongeduldig toen ik toch nog wat andere jurken wilde passen om er zeker van te zijn dat ik de goede keus maakte. Toen de keus eenmaal was gemaakt kregen we allen een glas champagne. Een geweldig moment om op terug te kijken.

Degene die de napas deed (Daniëlle volgens mij?) was ook heel vriendelijke en zeer deskundig. Ook zij nam zeer uitgebreid de tijd om de jurk perfect te maken.

Ik zou de bruidshoek bij iedereen aanraden.

Heel vriendelijke en professionele adviseurs.

Reactie De Bruidshoek:

Beste Arnee,
Dank je wel voor je review van onze winkel.
Ik ben blij te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad en dat dat je onze deskundigheid en perfectionisme waardeert.
Daarom...
Beste Arnee,
Dank je wel voor je review van onze winkel.
Daarom baal ik ook zo dat er helemaal aan het einde toch nog iets tussendoor is geslipt. gelukkig ben je direct even terug gekomen en hebben we het direct voor je opgelost, maar het is jammer dat het gebeurt is.
Ik zal er bij het atelier en de strijkdame op aandringen dat ze een extra controle gaan inbouwen om dit in de toekomst te voorkomen.
Robert Jan van Haagen

Mooie jurk, maar mindere ervaringen met verkoopsters

Carola de Groot

Goed! Vriendelijk en behulpzaam personeel

Michelle

Wat een topservice biedt de bruidshoek. Zo ontzettend veel mooie jurken, voor iedereen zit er bijna wel iets tussen. Iedereen die in de winkel werkt is betrokken met de bruiden, van de receptie, de... Wat een topservice biedt de bruidshoek. Zo ontzettend veel mooie jurken, voor iedereen zit er bijna wel iets tussen. Iedereen die in de winkel werkt is betrokken met de bruiden, van de receptie, de stylisten tot het atelier. Iedereen is even professioneel en vriendelijk.

Marieke

Geweldig geholpen in een prachtige zaak met adembenemende jurken. Ik was geen makkelijke klant: ik werd zwanger nadat we dé jurk al gekocht hadden. Geen probleem voor de toppers in het atelier: zij... Geweldig geholpen in een prachtige zaak met adembenemende jurken. Ik was geen makkelijke klant: ik werd zwanger nadat we dé jurk al gekocht hadden. Geen probleem voor de toppers in het atelier: zij zorgden ervoor dat m'n jurk als gegoten zat en ik mocht zelfs een dag van tevoren nog passen, zodat zij ervoor konden zorgen dat m'n flink gegroeide buik perfect in de jurk paste.

Je wordt bij De Bruidshoek altijd super geholpen. Heel vriendelijk, maar vooral ook heel kundig en professioneel. Als er al stress of drukte is, dan merk je daar als klant niets van. Iedereen lijkt... Je wordt bij De Bruidshoek altijd super geholpen. Heel vriendelijk, maar vooral ook heel kundig en professioneel. Als er al stress of drukte is, dan merk je daar als klant niets van. Iedereen lijkt even blij om je te mogen helpen.

Goed!

Goed inzicht van de verkoopster!!