Goede service

Extra’s (cadeauverpakking en verzendkosten) hoger dan gemiddeld.

Mijn vergissing in aangegeven leverdatum werd doorzien en direct gemeld, zodat volgende dag ipv volgende maand geleverd kon worden. Prima klantgerichte benadering!

Zie boven

Huidige oplettendheid voelt erg prettig.

Schneemann

Alleen.maar positiefw

Snelle en vriendelijke probleem oplossing

Prima assortiment, een van de betere wijn webwinkels in Nederland

mooie wijncollectie

nee hoor, prima verzorgd

Klaas van der Galiën

Het was een heerlijke vakantie. De Bruijn Wijnkopers is een bekende naam in Nijmegen die ik al kende sinds m'n studietijd. Maar ik had altijd een soort drempel gevoeld om kennis te maken. Omdat ik... Het was een heerlijke vakantie. De Bruijn Wijnkopers is een bekende naam in Nijmegen die ik al kende sinds m'n studietijd. Maar ik had altijd een soort drempel gevoeld om kennis te maken. Omdat ik deze zomer zin had in 'iets anders' dan de eeuwige supermarktwijn, toch maar die drempel genomen.
Misschien kwam het omdat het vakantie was. Eric De Bruijn ontving ons zeer hartelijk en liet z'n prachtige bedrijf zien. En zijn enorme assortiment. Waar moet ik beginnen dacht ik? Ik bestelde een 'ontdekkingsreis'. "Geef me gewoon 24 flessen, 12 rode en 12 witte waarvan jij denkt dat ze lekker zijn" vroeg ik, "met een budget van 350 euro." Eric stelde zorgvuldig een lijstje samen die ik de volgende dag kon ophalen.

In de prachtige dagen daarna genoten mijn vrouw en ik niet alleen van het prachtige zomerweer, maar het was ook een feest om iedere keer weer een nieuwe verrassing uit de dozen te trekken, nieuwsgierig hoe deze zou smaken. Eigenlijk zonder uitzondering allemaal lekker. Dat verwacht je niet. Een super assortiment en een super tent. We hebben onze favorieten er uit gepikt en die besteld voor de komende maanden. En... een tweede ontdekkingsreis besteld!

Persoonlijke aandacht voor de klant. Goede productkennis. Bedrijf weet bekwaam de match te maken tussen de voorkeuren van de klant en het eigen assortiment. Verkopen geen 'troep'.

Van Betten Beheer BV

Duidelijke website, handige bestelprocedure, snelle levering

Goede kwaliteit wijnen.

nog niet!

K. Jansen

We halen hier een aantal wijnen waar we specifiek naar op zoek zijn. Bestelen graag bij De Bruijn; goede begeleidende informatie op de website en een heel mooi en comedy assortiment. De service en... We halen hier een aantal wijnen waar we specifiek naar op zoek zijn. Bestelen graag bij De Bruijn; goede begeleidende informatie op de website en een heel mooi en comedy assortiment. De service en levering zijn prima.

Fijn assortiment, goede informatie en klantvriendelijk.

Bij sommige wijnen (voornamelijk de kelder restanten) staan houdbaarheidsdata die verlopen zijn. Het is niet helemaal duidelijk wat dit betekent voor de wijn. Wij twijfelden en besloten de wijn niet... Bij sommige wijnen (voornamelijk de kelder restanten) staan houdbaarheidsdata die verlopen zijn. Het is niet helemaal duidelijk wat dit betekent voor de wijn. Wij twijfelden en besloten de wijn niet te kopen; wellicht onterecht. Een korte toelichting hierop kan potentiële kopers helpen bij de keuze om de wijn (alsnog) te kopen.

Ik kon gemakkelijk bestellen, goede uitleg bij de rose, en het stond keurig klaar eind van de middag

Vriendelijke mensen bij het ophalen van de rose( die ondertussen al op is), zelfs voor mij in de auto gezet!pluim

Ik moet hier over nadenken, dat betekent dat ik niets weet