Sander
Hartelijk ontvangen en kundig geholpen. Er was tijd voor een leuk gesprek en ik ben uiteindelijk met een goed gevoel én een lekkere fles Caiarossa weer vertrokken. Bedankt!
99% beveelt De Bruijn in Wijnen Anno 1772 aan!
99% beveelt De Bruijn in Wijnen Anno 1772 aan!
Vandaag een wonderschone nieuwe wijn van de Bruijn geproefd, chardonnay van Stefan Meyer uit dePfalz. Een verleidelijk lekker glas wijn met duidelijk Riesling accenten. Een wijn die je niet kunt weerstaan zo lekker, de fles is leeg voor je het weet. Zo knap dat elke wijn weer een schot in de roos is bij de Bruijn
Misleidende kortingen
In mijn Nijmeegse tijd (tot ca 2010) met regelmaat zaken gedaan. O.a. voor UMC en Universiteit. Uitstekende ervaring.
persoonlijk, snel, wat je verwacht van een webshop
Bestelling is na enige weken nog niet geleverd
Mooie selectie, goede service!
heel goed
We hadden 24 flessen champagne gekocht. Helaas liepen alle flessen over tijdens het openen, aangezien de champagne eruit spoot. De flessen hebben drie dagen in een klimaatkast gelegen en waren goed koud. Ze zijn ook rustig opengemaakt door personen met veel horeca ervaring. Zij gaven aan dat het kan komen, doordat de champagne is doorgegist. Jammer dat dit mogelijk het geval is.
Uitstekend!
Fijn geholpen, via de mail mijn bestelling doorgegeven. Wellicht was een onlineshop met een ideal betaling nog handiger en sneller geweest.
Bedankt voor de super service! Ben er blij mee!
Zeer goede ervaring
Professioneel
Keurig geleverd en écht een exclusief aanbod
De Bruijn in Wijnen Anno 1772 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Bruijn in Wijnen Anno 1772 heeft de volgende resultaten bereikt:
De Bruijn in Wijnen Anno 1772
Bijleveldsingel 25
6521 AN Nijmegen
Misleidende kortingen
persoonlijk, snel, wat je verwacht van een webshop
Bestelling is na enige weken nog niet geleverd
Mooie selectie, goede service!
heel goed
Uitstekend!
Bedankt voor de super service! Ben er blij mee!
Zeer goede ervaring
Professioneel