Mart Holtrop
Heel fijn in omgang , supersnel ook
- Ben je tevreden met deDakvergroeners?
- Zeer tevreden
- Product of service:
- Sedum dak
Heel fijn in omgang , supersnel ook
Dik tevreden. Goede service.
Zeer tevreden
Prima geholpen door Nick en zijn team. De offerte was duidelijk en werd snel opgesteld. De levering werd door mij een paar keer uitgesteld maar dat was geen probleem; er werd flexibel mee omgegaan. Ik had niet eerder zelf een sedumdak aangelegd maar door de duidelijke instructies was dit makkelijk te doen. Blij met het resultaat (net als de merels en roodborstjes die meteen lekker gingen wroeten in het verse sedum :))
Wij zijn zeer tevreden over de Dakvergroeners (Nick). Offerte was snel en duidelijk via de mail binnen. Vervolgens besteld en zeer snel geleverd. Al met al zat er tussen het opmaken van de offerte en het leggen van het lichtgewicht sedumdak amper 1 week.
Wij zijn heel tevreden met de snelle service.
Fijne website en goede support via telefoon
Zeer zeker
Prima duidelijke webshop. Vriendelijke klantenservice die je snel en vakkundig helpen en meedenken.
Ja, direct persoonlijk contact. Heldere communicatie zonder chatcomputers.
Heel tevredeb
Jazeker
Ja, zeker! We kregen een compleet pakket met duidelijk stappenplan, zodat het aanleggen van ons groendak heel eenvoudig was!
Heel erg tevreden
de Dakvergroeners verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Dakvergroeners heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel fijn in omgang , supersnel ook
Dik tevreden. Goede service.
Zeer tevreden
Wij zijn heel tevreden met de snelle service.
Fijne website en goede support via telefoon
Zeer zeker
Ja, direct persoonlijk contact. Heldere communicatie zonder chatcomputers.
Heel tevredeb
Jazeker