Transdev
Zeer waardevol advies en praktische ondersteuning
100% beveelt De Duurzame Adviseurs aan!
Leuk om samen te werken, kundig en ontzorgend
Vervelend energiebedrijf
Duidelijke en snelle opvolging op voor mij niet alledaagse projecten.
Zeer kundig en behulpzaam
Prima ondersteuning en begeleiding met kennis van zaken
Goede balans tussen ontzorgen enerzijds en economisch zelf doen als dat mogelijk is anderzijds.
Prima, snelle communicatie
Goede inhoudelijke advisering met kennis van zaken
prima begeleiding en enthousiaste mensen
De belofte om ons bedrijf door de initiële fase van certificering heen te loodsen is geheel waargemaakt
Ik vind het leuk en inspiratievol om Margriet en Chrisinte te werken.
Ik ben zeer te spreken over de ondersteuning en gedrevenheid van de CO2 adviseurs.
Een goede en praktische ondersteuning in het temmen van de CO2-prestatieladder!
SPAM no nonsens aanpak
De Duurzame Adviseurs verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Duurzame Adviseurs heeft de volgende resultaten bereikt:
De Duurzame Adviseurs
Uraniumweg 17
3812 RJ Amersfoort
Leuk om samen te werken, kundig en ontzorgend
Vervelend energiebedrijf
Duidelijke en snelle opvolging op voor mij niet alledaagse projecten.
Zeer kundig en behulpzaam
Prima ondersteuning en begeleiding met kennis van zaken
Prima, snelle communicatie
Goede inhoudelijke advisering met kennis van zaken
prima begeleiding en enthousiaste mensen
Ik vind het leuk en inspiratievol om Margriet en Chrisinte te werken.
Een goede en praktische ondersteuning in het temmen van de CO2-prestatieladder!
SPAM no nonsens aanpak
De Duurzame Adviseurs heeft de volgende resultaten bereikt: