Rijfkogel uit Rotterdam

Zeer tevreden top ga zo door

Ja zeer goede service behulp Zaan personeel

Theo van den Bos

Vanaf eerste kontakt zeer positief , correcte verkoper en zeer duidelijk. Goed kontakt zowel telefonisch als via e-mail .

Zeer nette en vlotte monteur , heeft ook gelijk alle oude onderdelen van vorige kachel netjes opgeruimd en meegenomen!!
En goede uitleg over werking van de kachel.

M.J.Boluijt

Snelle reactie op mijn aanvraag voor een offerte nieuwe ketel en wat mooier was een concurrerende prijs.
Installatie is ook goed verlopen en netjes geïnstalleerd. Gezien de zomerse...
Installatie is ook goed verlopen en netjes geïnstalleerd. Gezien de zomerse temperaturen heb ik nog geen ervaring met de geplaatste ketel als verwarming.

Snel en concurrerend.

Goede informatie, keurig op tijd, goed personeel.

Eelco van Stijn

Goede voorlichting, snelle offerte, nette montage, na afloop keurig opgeruimd

Zeer servicegericht bedrijf. Problemen worden goed opgelost.

Maarten

Snel en professioneel goeie prijs

Wim Broodman

Snel een offerte, gunstige prijs. Snelle montage Jammer dat de 2 bestelde thermostaatkranen niet meegeleverd zijn. Hebben we zelf al een oplossing voor.

John

Direct al bij het eerste contact werd ik goed en netje te woord gestaan. Dat is gedurende de tijd dat we contact hebben gehad niet veranderd, ook als ik lastige vragen had welke niet direct van... Direct al bij het eerste contact werd ik goed en netje te woord gestaan. Dat is gedurende de tijd dat we contact hebben gehad niet veranderd, ook als ik lastige vragen had welke niet direct van toepassing waren op hetgeen ik oorspronkelijk aangevraagd had. De installateurs hebben uitstekend werk verricht en de ruimtes waarin ze gewerkt hebben weer netjes opgeleverd. Het contact na de installatie was ook keurig.

De installateurs hebben ruim de tijd genomen om mij alle ins en outs te laten zien van de nieuwe CV ketel en thermostaat, ook al hoefde dat niet

A. Schaap

Snel en vakkundig gedaan. Zijn er heel blij mee.

Scherpe prijs. Voor topkwaliteit

Mark

Netjes te woord gestaan ,duidelijke offerte
Monteurs werken stevig door
Alles naar wens gemonteerd

Personeel is netjes en weet van de hoed en de rand