Vanaf het begin met het opstellen van een offerte tot het plaatsen van de ketel zijn we zeer tevreden met de service en dienstverlening
Gedegen advies mbt de gekozen Remeha ketel
Binnen 2 weken konden ze al langskomen om in een paar uurtjes een nieuwe cv te zetten, helemaal top !
Snelle service en snel gemonteerd
Heel fijn bedrijf wat graag met je meedenkt wanneer je er naar vraagt,geen opdringerige dingen.
snelle reaktie op offertevraag. vervolgens van mijn kant 3 x de datum van levering en plaatsing...
doen wat er wordt afgesproken. gewoon top.snelle correspondentie en vlotte vriendelijke proffesionele feedback bij vragen.
(Bewerkt)
Offerte-traject verliep snel en duidelijk. Snelle levering vervolgens. In eerste instantie verliep de levering niet vlekkeloos (m.n. afwerking). Na hierover gereclameerd te hebben, is dit signaal...
Het traject is begonnen met duidelijke en snelle offertes per e-mail. Ook de eindfactuur is keurig per mail ontvangen.
Prima ervaring. Kon snel acteren.
Snelle service, goede uitleg bij installatie.
Zeer goed behandeld
snelle hulp bij advies
Informatie perfect, duidelijke afspraken, Prijs duidelijk vermeld geen verrassingen achteraf, service perfect, telefonisch contact perfect, monteurs perfect.
Alle eerder genoemde punten, ik kan echt geen minpuntje opnoemen.
Goede ervaring, alles correct uitgevoerd zoals is besproken.
Hebben alles netjes uitgelegd, weten veel van de CV Ketels, jagen je als klant niet op extra kosten.
Positief. Snelle reactie en volledige service. Nog geen ervaring met storingen. Enkel installatie.
Snelle reactie. Optie voor all in service contract