Freek Verboom
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Duidelijkheid; prima, duidelijke letters en duidelijke aanwijzingen
- Product of service:
- Alpe Adria Radweg en Drau-Radweg
99% beveelt De Fietsvakantiewinkel aan!
Duidelijke website; snelle afhandeling van de bestelling
uitstekend. De besteld broek viel wat kleiner uit dan verwacht. Deze kon heel gemakkelijk omgeruild worden.
Prima service en deskundigheid, Snelle levering van mijn bestelling
Mijn ervaring is zeer goed. De bestelling was zeer snel geleverd! Helaas was het product anders als ik mij had voorgesteld. Ik heb de zending geretourneerd en snel en correct mijn betaling terug gestort gekregen.
Zeer duidelijke website, makkelijk zoeken, goede informatie en een makkelijk bestelproces. Zeer snelle (zorgvuldige) verzending.
Prima, duidelijkheid over alles
Prima, snel en duidelijk
Ik kon het boekje dat ik zocht eenvoudig vinen, er een duidelijke beschrijving over lezen en het eenvoudig bestellen, waarna het erg snel geleverd werd.
Wisselend.
Een fietsgids besteld en al de volgende dag geleverd. Zeer tevreden.
prima
Duidelijke site, alles makkelijk vindbaar
Positief, alles was snel geregeld
De Fietsvakantiewinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
De Fietsvakantiewinkel
Celsiusweg 12
6662PX Elst
Prima service en deskundigheid, Snelle levering van mijn bestelling
Prima, duidelijkheid over alles
Prima, snel en duidelijk
Wisselend.
Een fietsgids besteld en al de volgende dag geleverd. Zeer tevreden.
prima
Duidelijke site, alles makkelijk vindbaar