george Jeremic - EF

Mooie be proefde producten en snelle levertijden.

Snelle levering.

De retourprocedure is omslachtig. Beter een online formulier gebruiken (in je account) ipv een lastig pdf.

Simonne Claes

Heb jullie pas leren kennen, ik wou het boekje´fietsen naar Parijs´ bestellen maar was in België uitgeput. Bij jullie kon het wel en snel! Heb nu ook via brochure en website info over andere lange... Heb jullie pas leren kennen, ik wou het boekje´fietsen naar Parijs´ bestellen maar was in België uitgeput. Bij jullie kon het wel en snel! Heb nu ook via brochure en website info over andere lange afstand tochten.

Duidelijke en snelle service

Nog niet van toepassing

Geert Vileyn

Duidelijkheid

Vlugge service

Doe zo verder

Peter Paalvast

Dit bedrijf doet, wat het zegt. Zeer betrouwbaar!

Tassen besteld en op de aangegeven datum bezorgd.

Geen.

Nico Versteeg

Ik ben in de winkel langs geweest, online dingen besteld en mail contact gehad

Goede gericht info, top voor vakantiefietsers, veel scherp geprijsde boekjes en materialen, goede hulp in de winkel.

Een vraag via de mail / webformulier is erg lang blijven liggen (meerdere weken, wellicht vanwege ombouw van de winkel?), maar vervolgens perfect opgelost!

Riëtte van Steijn

Was prima alleen jammer dat er niet bij stond dat het boekje in het duits was geschreven.

snelle levering

Meer info bij het product boekje in welke taal het is geschreven zou fijn zijn.

jet van der Veldenn

Prima.

Overzichtelijk

Felicien Biets

Ik wacht reeds een week op mijn bestelling. Ik krijg geen info of track code. Waar zit mijn bestelling?

Track code en verzend info.

Reactie De Fietsvakantiewinkel:

Helaas doen de brievenbuspakketjes naar België er langer over dan we graag zouden zien. Gelukkig is het fietsboekje uiteindelijk door de Belgische Post netjes afgeleverd.
De Fietsvakantiewinkel

Henry Hobbs

Heel gud

gudkopen

meer informatie

Jose Postmus

Fietswinkel goes

Na wat problemen in de communicatie zijn we goed en vriendelijk geholpen en hebben 2 mooie trekfietsen aangeschaft.

Telefonische communicatie kan beter

Reactie De Fietsvakantiewinkel:

Ik denk dat de review over een andere winkel gaat. We verkopen héél veel bij de Fietsvakantiewinkel, behalve de fiets zelf.