Els Nijsingh
- Sterke punten
- Snelle levering en prijs goed
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Trangia 25
99% beveelt De Fietsvakantiewinkel aan!
Zeer goed
Vriendelijk, behulpzaam personeel Ons-kent-onssfeer, klein maar fijn. Goede kwaliteit en ruime keuze spullen.
Beste mensen , We kwamen voor het eerst in de winkel en het voelde goed , een ontspannen sfeer en we werden heel prettig geholpen , goede adviezen op onze vragen .
Goede service en klantvriendelijk. Zowel online als op locatie.
Fietsspecialist, die snel levert, ruime keus heeft, goede selectie van producten biedt en regelmatig leuke aanbieding heeft.
Zeer snelle levering.
Snelle en correcte levering bestelling.
Goede ervaring bij bestelling
Goede ervaringen
Prima ervaring. Snelle levering.
Snelle reactie per mail op mijn vraag.
Altijd zeer plezierig
Het bestelde artikel was snel in huis. De voorpret op de fietsvakantie kan beginnen.
Makkelijk te bestellen, snelle levering.
De Fietsvakantiewinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
De Fietsvakantiewinkel
Celsiusweg 12
6662PX Elst
Zeer goed
Goede service en klantvriendelijk. Zowel online als op locatie.
Zeer snelle levering.
Snelle en correcte levering bestelling.
Goede ervaring bij bestelling
Goede ervaringen
Prima ervaring. Snelle levering.
Snelle reactie per mail op mijn vraag.
Altijd zeer plezierig
Makkelijk te bestellen, snelle levering.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
De Fietsvakantiewinkel