Paulien

Uitstekend!!

Vlotte levering van op internet besteld product

Info omtrent tijdstip bezorging zou handig zijn…

Jan Niemeijer

Goed, na foutieve zending zelfde dag nog correctie

Op voorraad en direct toezenden

Overzicht / overlapping kaarten gemakkelijker vinden

Veer Deurloo

Goed, ik heb hier vaker besteld omdat de selectie kwalitatief uitstekend is. Samen met de uitgebreide productbeschrijving en infopagina's weet je vrijwel zeker dat je nooit een miskoop doet.

Veel informatie over de producten, zowel op het gebied van feitelijke eigenschappen (bijvoorbeeld pakformaat) als gebruikservaring en eventuele voors en tegens.

Het product zou nog duidelijker naar voren komen als er fotos of videos op de website zouden staan van eigen gebruik, oftewel hoe het product er uit ziet uit de verpakking (media die niet afkomstig... Het product zou nog duidelijker naar voren komen als er fotos of videos op de website zouden staan van eigen gebruik, oftewel hoe het product er uit ziet uit de verpakking (media die niet afkomstig is van het merk zelf).

Jan Paddenburg

Uitgestelde levering, maar goede en snelle informatie

Duidelijke specificaties van de producten

Nvt

J Graaf-Brink

Uitstekende service. Bestelde kaarten kwamen snel. Er volgde nog een nalevering van 1 kaart

Snelle en vriendelijke reactie op email

Bart Augustinus

overzichtelijk en gespecialiseerd in vakantiefietsen

duidelijker aangeven dat een gids in een bepaalde taal is. Door bijvoorbeeld een vlaggetje te plaatsen als deze in het Engels of Frans is

Martine Haesendonckx

Super service

Volledig actueel aanbod

Actuele kaarten

J. Frissen

Heldere website en vlug juiste product kunnen vinden waarna besteld en snel geleverd. Super!

Zie hier boven.

Jan Bas

Prima, snelle afhandeling

snelle afhandeling

niet van toepassing

Mirjam Kuipers

Kennis, mooie routes en snel zaken doen. Kortom alles wat ik nodig heb voor mijn fietsreizen

Nvt