Marcel Tuit

Overzichtelijke website, goed contact met klantenservice

Producten waren snel verzonden, en de klantenservice reageerde erg snel

Ik had in 1 bestelling helaas een verkeerd en een beschadigd artikel ontvangen; vooral dat verkeerde artikel is een kwestie van beter opletten bij het versturen denk ik. Het is achteraf gelukkig... Ik had in 1 bestelling helaas een verkeerd en een beschadigd artikel ontvangen; vooral dat verkeerde artikel is een kwestie van beter opletten bij het versturen denk ik. Het is achteraf gelukkig prima opgelost!

Harm Trapman

Snel, accuraat en compleet

Snelheid en compleetheid

Mogelijk ook slotjes aanbieden/accessoires bij gekochte producten

Roland van den Ameele

Een hele goede en duidelijke website met een ruim asortiment. Ik vind de beschrijving van de producten duidelijk maar ook de uitleg waarom de betreffende producten in het asortiment zitten. Tevens... Een hele goede en duidelijke website met een ruim asortiment. Ik vind de beschrijving van de producten duidelijk maar ook de uitleg waarom de betreffende producten in het asortiment zitten. Tevens een snelle levering en goede communicatie.

Zie de beschrijving bij ervaring

Paar keer een refresh probleempje gehad met artikelen van mijn verlanglijstje naar de winkelwagen. Een klein puntje wat even niet handig was, maar wat ik niet heel storend vond.

Pascal Goethals

Ik kocht een fietsgids.

Ik wou na bestelling het verzendadres aanpassen, dat was heel snel in orde.

geen verbeterpunten.

Ec Noordover

Duidelijke website met goede omschrijving van de artikelen.

Duidelijke omschrijving

Zou nu niks kunnen bedenken. Dat is een goed teken.

Loes Dotinga

Duidelijke info op de website en vlotte levering

Mooi duidelijke info

Kaarten wat meer op onderwerp op de website rangschikken

Luca

Prima persoonlijke service

goede prijs kwaliteit verhouding

is door bedrijf zelf al opgepakt

Koos de Koeijer

Zending is niet aangekomen

Weet k niet

Reactie op e-mail

Beste Koos de Koeijer,
We hebben via de mail contact met u opgenomen over de zending. We hopen dat het snel duidelijk wordt waar het pakket geleverd is.
Team...
Beste Koos de Koeijer,

Jos Decorte

Beste, Tot op vandaag zaterdag 6 augustus mocht ik mijn reeds betaald pakket (fietsgids LF kustroute) nog steeds niet ontvangen. Werd door jullie bedrijf bezorgd aan PostNL. op 1 augustus. Maandag... Beste, Tot op vandaag zaterdag 6 augustus mocht ik mijn reeds betaald pakket (fietsgids LF kustroute) nog steeds niet ontvangen. Werd door jullie bedrijf bezorgd aan PostNL. op 1 augustus. Maandag vertrek ik op fietsvakantie….. zonder fietsgids!!! Ik kan dus moeilijk tevreden zijn.

De aanschaf op zich verliep vlot.

???

Beste Jos Decorte,
Beste Jos Decorte,
Vervelend dat u fietsgids niet op tijd is aangekomen voor de fietsvakantie. Brievenbuszendingen naar België duren regulier 3-5 werkdagen en dit loopt helaas regelmatig vertraging op tijdens de zomerdrukte. Als dit bij u gebeurt vlak voor de vakantie is dat natuurlijk erg lastig.
Het is geen probleem om de te laat ontvangen gids te retourneren, neem hiervoor even via de mail contact met ons op, dan lossen we het op.

Henriette School

Lijkt me een fijne winkel om te bezoeken. Helaas is het maken van een bezoek op afspraak een verre toekomst droom en bezoek tijden winkel zeeeer beperkt of gesloten wegens ziekte??? Eenpersoons... Lijkt me een fijne winkel om te bezoeken. Helaas is het maken van een bezoek op afspraak een verre toekomst droom en bezoek tijden winkel zeeeer beperkt of gesloten wegens ziekte??? Eenpersoons winkel??

Meer open zijn. Ik koop Bijv geen fietskleding online. Nu 4 setjes ergens anders gekocht. Ook raar dat je niet met contant geld kunt betalen.

Beste Henriette,
Afspraken kan je maken via de site op elke donderdagmiddag. Normaal gesproken zijn we op vrijdag geopend zonder afspraak van 9:30-16:30.
Helaas waren wij genoodzaakt...
Beste Henriette,
Helaas waren wij genoodzaakt afgelopen vrijdag de winkel te sluiten in verband met ziekte.
Wij hopen u binnekort in de winkel te kunnen verwelkomen met een kopje koffie of thee en een stroopwafel.