Dhr. M. Lanooij - EF

Op tijd geleverd.

G Warmelink

Mijn ervaring is goed,

Duidelijk

Ee klein landkaartje bij de routes zou handig zijn

adrienne bakker

Duidelijke informatie bij artikelen, goede prijzen, mooie selectie kwaliteitsartikelen en snelle levering. Verder ook veel nuttige informatie over allerhande fiets (vakantie) gerelateerde... Duidelijke informatie bij artikelen, goede prijzen, mooie selectie kwaliteitsartikelen en snelle levering. Verder ook veel nuttige informatie over allerhande fiets (vakantie) gerelateerde onderwerpen.

Goede communicatie over aankoop en levering; goede prijs

Op dit moment niet; eerste ervaring

M. Rozendal - EF

Zeer positief. Klantvriendelijk. Ik had zelf een vergissing gemaakt bij het bestellen en werd hierop door de Fietsvakantiewinkel geattendeerd Geen boel
Probleem om de bestelling te...
Probleem om de bestelling te wijzigen Het t veel betaalde bedrag werd zonder problemen zeer snel op mijn rekening geretourneerd

Kwaliteit. Klantvriendelijkheid type produkt

Frank van der Wal

Goed voor fietsers!

Duidelijke informatie en prima service.

Geen.

Marika van der Linde

Het lukte erg makkelijk om via internet onze fietsvakantie boekjes te bestellen. Makkelijk te vinden, goede website.

Overzichtelijk

MIEKE ADRIAENS

Top

Mooi product, en dadelijk extra info gekregen toen een mail stuurde!!

Geen bemerking te vinden!

Olga overmeer

Wat een weelde deze fietsvakantieparadijs. Alles wat je zoekt is hier. Zeer complete webshop en ook nog eens een app met fietsroutes!! Als je nu nog geen zin hebt om op de fiets te stappen weet ik... Wat een weelde deze fietsvakantieparadijs. Alles wat je zoekt is hier. Zeer complete webshop en ook nog eens een app met fietsroutes!! Als je nu nog geen zin hebt om op de fiets te stappen weet ik het niet.

Zeer compleet. Goede kwaliteit artikelen. Alles wat je nodig hebt

Wat handig zou zijn is dat ik in één oogopslag kan zien om een route die op de app te verkrijgen is, óók op papier te krijgen is. Een ouderwetse route op papier vind ik naast een app wel fijn.

Emma Niele

Zeer goede ervaring! Mijn bestelling had wat aanpassingen nodig, waarover is gemaild en uiteindelijk het nog in hetzelfde pakket mee kon.

Goede communicatie, heel accomoderend.