Nanda Poulisse

Prima. Boekje gezocht en gevonden. Werd snel bezorgd

snelle bezorging

Jacques

Ik heb enkele kampeerspullen gekocht via deze website omdat de info duidelijk is en gebaseerd op eigen ervaring.

Duidelijk en eerlijk

R Berlage

Product makkelijk te vinden

Laurence Aubry

Na mailcontact met Fietsvakantiewinkel, kreeg ik snel een reactie waardoor ik mijn aankoop kon doen. De prijs was scherp geprijsd in vergelijking met andere aanbieders. Levering was snel. Heel... Na mailcontact met Fietsvakantiewinkel, kreeg ik snel een reactie waardoor ik mijn aankoop kon doen. De prijs was scherp geprijsd in vergelijking met andere aanbieders. Levering was snel. Heel tevreden.

Hulpvaardig en meedenken op de door mij gestelde vraag. Ook het assortiment.

Mogelijkheid tot bel contact.

Stefan Poelman

Goed en snel

Service en vlotte afhandeling

Joost Verlinden

De website is overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk en de levering was zoals afgesproken. Kortom helemaal goed!

Het totale pakket

Paul Groothedde

Bij de Fietsvakantiewinkel vond ik moeiteloos de gewenste Ortlieb-onderdelen. De combinatie van een intuïtieve zoekfunctie, betaalbare prijzen en een snelle levering maakte mijn winkelervaring... Bij de Fietsvakantiewinkel vond ik moeiteloos de gewenste Ortlieb-onderdelen. De combinatie van een intuïtieve zoekfunctie, betaalbare prijzen en een snelle levering maakte mijn winkelervaring uiterst positief en efficiënt. Een perfecte plek voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en gemak!

De fietsvakantiewinkel onderscheidt zich door zijn moeiteloze navigatie, betaalbare prijzen en snelle levering. Met een intuïtieve zoekfunctie biedt de winkel een naadloze winkelervaring, waardoor... De fietsvakantiewinkel onderscheidt zich door zijn moeiteloze navigatie, betaalbare prijzen en snelle levering. Met een intuïtieve zoekfunctie biedt de winkel een naadloze winkelervaring, waardoor klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken. De aantrekkelijke prijsstelling en efficiënte bezorging benadrukken het streven naar klanttevredenheid. In het kort, de fietsvakantiewinkel combineert gebruiksgemak, betaalbaarheid en snelheid, waardoor het een ideale keuze is voor fietsliefhebbers.

Niet veel, de pakbon mag digitaal bij de verzending. Scheelt weer wat papier

Nina Hoek

We hebben alleen een fietskaart online aangevraagd

Snelle bezorging

C. Van den Ouden

Fijn om een webshop te hebben met als expertise fietsvakanties. En dan leveren ze ook nog eens echt het beste van het beste.

Kwaliteit en altijd leuke nieuwsbrieven.

N.v.t.

G Loeve

Door de drukte rond de feestdagen was ik net te laat om mijn pakket op te halen. Dit is door jullie opnieuw verzonden, echt super! Bedankt!

Altijd goede communicatie

Bij opsturen miste ik een track and trace code.