Ton van Klaveren

Op zoek naar een boekje. Snel kunnen vinden en levering was ook vlot.

Snelle levering. Heldere website

Mariella Julien

Online Fietskaarten besteld. Prima bezorgservice en mooie producten.

C Reker

Product gekocht

Afgeleverd

Zo door gaan

Frits van der Starre

Snel in huis

snel gvonden wat ik zocht

Ronald Peters

Teleurstellend

!?!?!

Omschrijving kan uitgebreider, beter

J Dijksman

Overzichtelijke website.

Goede foto's van de producten, zodat ook die producten waar je geen merknaam meer van hebt, dankzij de duidelijke foto's met het logo met zekerheid vastgesteld kunnen worden, zodat je ook de... Goede foto's van de producten, zodat ook die producten waar je geen merknaam meer van hebt, dankzij de duidelijke foto's met het logo met zekerheid vastgesteld kunnen worden, zodat je ook de kleinste onderdelen daarvan nog kunt nabestellen. Van de tenten worden er duidelijke tekeningen met de verschillende afmetingen getoond. Dat is heel bruikbaar. Helaas staat op die tekeningen niet altijd of er nog een 2e opening is, soms biedt een foto uitkomst, maar dit zou ook op de tekeningen moeten staan, maar misschien lees ik de tekening niet goed, maar dat zullen dan meer klanten zo ervaren denk ik.

Ik ben op zoek naar echt waterdichte regenkleding. De website belooft van alles, ook met de goedkopere producten, maar ik ben niet overtuigd. Misschien kunnen er links naar echte gebruikservaringen... Ik ben op zoek naar echt waterdichte regenkleding. De website belooft van alles, ook met de goedkopere producten, maar ik ben niet overtuigd. Misschien kunnen er links naar echte gebruikservaringen geplaatst worden? Ik van de poncho's vraag ik me af hoe zich dat gedraagd in een bui met veel wind. Uit eigen ervaring heb ik nog geen echte waterdichte jas kunnen vinden die ook over de helm gaat. Als de website daar nog iets goeds voor heeft zou dat voor veel mensen een groot voordeel zijn.

Jan Bloemendal

Zeer goede ervaring en flexibel om op verzoek een aanschaf in te wisselen. Geen gezeur, de klant is koning.

Zeer ruim assortiment, flexibel

ga zo door!

Jan van den Hoorn

Was zeer verast met de vele fietsboeken en andete producten. Kom zeker binnenkort weer terug. Het personeel was zeer hulpzaam en kundig.
Mijn oprechte complimenten voor deze prachtige...
Mijn oprechte complimenten voor deze prachtige organisatie.

Goede deskundig personeel die uit ervaring spreken.

Misschien een samenwerkingsverband aangaan met Santos.

Jaap Jonker

Zoals je het graag wil hebben: goede prijzen, fantastische service en ondersteuning en een snelle levering. Zou het niet anders willen !

Goede service en snelle levering

Niets kunnen bedenken.

Pepijn Rooijens