eric pampiermole
- Sterke punten
- Assortiment lijkt te bestaan uit in praktijk getest
- Verbeterpunten of tips
- Doorgaan met goede service
99% beveelt De Fietsvakantiewinkel aan!
Prima snelle levering van bestelde artikelen.
Fijn, netjes en mail gekregen omdat de fietstas niet op voorraad was. Het pakket was de zelfde week nog binnen.
Vooral hele mooie fietsroute boekjes
Fijne duidelijke website, super snelle en correcte levering van het bestelde. Tevens heb ik het gevoel dat de medewerkers weten waar ze het over hebben, veel ervaring en de juiste know how. Zal zeker een keer aankomen vanuit het mooie Limburg!
Snelle reactie, keurig bezorgd
Accuraat
Goede snelle informatie
Goede service
Goede ervaring. Duidelijke website en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
De mensen die werkzaam zijn in de winkel hebben veel kennis en willen die graag delen. Daarbij zijn ze heel behulpzaam .
Een ortlieb drybag aangekocht. Fijne website alles duidelijk snelle levering
snelle en correcte levering
Ik had een fietskaart gekocht. Helaas werd NR3 gestuurd in plaats van de gevraagde NR4. Na mailen werd de goede kaart gestuurd. Er werd toegezegd dat retourlabel bij de post zou zitten, dat was helaas niet zo. Misschien een beetje te druk en daardoor wat onzorgvuldiger? Eerdere contacten waren prima
De Fietsvakantiewinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
De Fietsvakantiewinkel