Gina
Bestelling was niet aangekomen. Na een mailtje erover belde iemand mij op zondag om dit meteen te corrigeren. De volgende dag had ik mijn bestelling in de bus. Ontzettend vriendelijk.
Door geknoei van PostNL en/of het afhaalpunt pakketje (aantoonbaar) niet ontvangen. Prima contact met Theo en een even prima oplossing: pakketje werd opnieuw verzonden. Bij ontvangst van het 2e pakket was tegelijk ook het 1ste pakket terecht! Opnieuw perfect contact en prettig afgehandeld. Hier kunnen andere (online) bedrijven nog veel van leren!
Heel goede ervaring
Na foutje in bestelling snelle terugbetaling. Stond de volgende dag weer op mijn rekening
Top service, snelle levering, veel voorraad
Helemaal top!
Hele goede ervaring. Beste aanbieder qua prijs van veel producten en snelle betrouwbare levering.
Geweldig
Uitstekend, bestelling snel geleverd!
Wát een service heb ik ontvangen bij deze mensen. Mijn pakket was door TNT post niet bezorgd, geheel buiten de schuld van De Gezondheidslijn. Inmiddels heb ik mijn artikelen in huis. Ik ben dik tevreden. Een 10!
Koop er graag, omdat men ook aan mij laat weten mocht een product niet meer voorradig zijn als ik het weer kan bestellen. Supersnel met leveren, goede prijs en overzichtelijke site.
Gewoon een geweldig bedrijf die
Top
Goede website
De Gezondheidslijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Gezondheidslijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goede ervaring
Top service, snelle levering, veel voorraad
Helemaal top!
Geweldig
Uitstekend, bestelling snel geleverd!
Gewoon een geweldig bedrijf die
Top