duivelshof
Goede service klant vriendelijk
Altijd vrolijk adviseurs klant vriendelijk
Goed advies van verschillende medewerkers gehad
goed begeleid, maar duurde even voor er iemand beschikbaar was die iets wist van de meubelen die wij wilden. En duurde langer dan beloofd voor het binnen kwam. Was maar goed dat we de oude nog niet weggedaan hadden.
Slechte service
Prettig bedrijf, fijn personeel, goede producten
goede service en vriendelijk personeel
Goed, klantvriendelijk
Zeer goed verlopen, vriendelijk kundig personeel
Vriendelijk geholpen en ruime keuze
prima
Netjes geholpen vriendelijk personeel
De Groot Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Groot Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service klant vriendelijk