Jan Gerrit Van Oord
- Verbeterpunten of tips
- Exacte voorraad op de website
- Sterke punten
- Aanbod
- Product of service:
- Parker rollerball vullingen
95% beveelt De Grote Speelgoedwinkel aan!
Prrrrrrima!
Geweldige ervaring
Mijn bestelling was voor een verjaardag .en is helaas niet aangekomen !! Kind heeft dagen lamg op zijn kadooje gewacht.ik heb contakt gehad met uw maar nog steeds gee..terugkoppeling gehad.ga nooit meer bestellen e niemand adveseeren helaas.
Prima ervaring
Nog niet helemaal over uit
Snelle levering, maar helaas het verkeerde artikel. Nóg sneller weer opgelost en het cadeau voor onze kleindochter was toch nog op tijd binnen.
Leuke site met veel speelgoed om uit te kiezen
Snelle reactie producten in orde
Hoe retour wordt niet gereageerd. Lijkt allemaal 2de hands speelgoed. Doos slordig en stuk.
Perfecte afhandeling van de bestelling! Niks op aan te merken.
Uitstekend!
Super snel,wel veel bezorg kosten.
De Grote Speelgoedwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Grote Speelgoedwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima ervaring
Nog niet helemaal over uit
Leuke site met veel speelgoed om uit te kiezen
Snelle reactie producten in orde
Perfecte afhandeling van de bestelling! Niks op aan te merken.
Uitstekend!
Super snel,wel veel bezorg kosten.
De Grote Speelgoedwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
De Grote Speelgoedwinkel