Tamarah

Ze zijn vriendelijk aan de telefoon maar ondernemen geen actie als de levertijd langer duurt dan week.

Correcte mail

Uitbreiding van het assortiment

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

We vinden het erg vervelend dat veel pakketten waren vertraagd door de extreme black friday en sinterklaas drukte. Dit hebben we aangegeven aan de klant. Het pakket is gelukkig inmiddels bezorgd.

Peter Lock

Ik wilde wat terug sturen omdat het artikel niet beviel, maar dat schijnt bij deze winkel niet te kunnen. Recht op retourneren en herroepingsrecht hebben ze niet van gehoord.

Ik wacht nog...

Ik wacht nog op een reactie van de winkel. Mocht dit uiteindelijk positief opgelost worden, dan zal ik deze review bijwerken. Anders zou ik adviseren om speelgoed bij Bol.com te kopen.

Snelle verzending

Zich houden aan de wettelijke regels omtrent het herroepingsrecht

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

We hebben inmiddels telefonisch contact gehad, en het is opgelost.

M

Na een bestelling gedaan te hebben, nog steeds niks ontvangen, en dit duurt nu al een week, ook na eerdere mails over en weer

zou het niet wete

betere communicatie

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

We vinden het verveld dat uw pakket is blijven liggen door de drukte bij postNL. Gelukkig is het pakket alsnog bezorgd.

b

Slecht

snellere levering

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

Bedankt voor uw beoordeling. Uw bestelling heeft ons magazijn op tijd verlaten maar uw pakket is lang onderweg is geweest door de black friday drukte en alle sinterklazenpakketten. Gelukkig is het... Bedankt voor uw beoordeling. Uw bestelling heeft ons magazijn op tijd verlaten maar uw pakket is lang onderweg is geweest door de black friday drukte en alle sinterklazenpakketten. Gelukkig is het pakket inmiddels bezorgd

Marieke Vinckers

Niet alleen online, maar ook realtime de fijnste winkel in Friesland!

Makkelijke zoekfunctie, waardoor je snel vindt wat je zoekt

N.v.t.

EDDY TEUNKENS

Het was niet veel maar wel snel geleverd

Emma

Service

Samora

Wat een slechte website
Wat een slechte website
Je denkt poppetjes te bestellen, er staan 4 popjes afgebeeld je krijgt er uit eindelijk maar 1 toegestuurd en dan beslissen hun ook nog eens welke je krijgt aan de hand van hun voorraad
Hierdoor heb ik dus een poppetje gekregen die ik niet wilde.

Niets

Betere omschrijving bij producten plaatsen
En de klant kunnen laten kiezen wat ze willen

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

We vinden dit heel vervelend, maar we werken met assortiment artikelen waardoor wij niet weten welke we opgestuurd krijgen. Klanten kunnen natuurlijk altijd contact met ons opnemen indien ze een... We vinden dit heel vervelend, maar we werken met assortiment artikelen waardoor wij niet weten welke we opgestuurd krijgen. Klanten kunnen natuurlijk altijd contact met ons opnemen indien ze een specifieke voorkeur hebben.

Yvonne

Fijne online winkel. Snelle levering van de artikelen.

Snelle levering van de artikelen.

Wat betere foto's van de artikelen.