Gizzo

Snelle levering. Netjes verpakt.

Betrouwbaarheid

Website kan beter.

Rien

Snelle en correcte levering

snelheid

Heel vriendelijk en behulpzaam

Snelle levering of ophalen. Per mail goed benaderbaar

Hoe breder het assortiment, hoe beter

Van zandvoort

Teleurgesteld. Heb iets besteld en betaald, kreeg vervolgens een bericht dat het niet meer op voorraad was maar wel besteld. Na reactie niks meer gehoord heb ook al een paar keer proberen te bellen... Teleurgesteld. Heb iets besteld en betaald, kreeg vervolgens een bericht dat het niet meer op voorraad was maar wel besteld. Na reactie niks meer gehoord heb ook al een paar keer proberen te bellen maar helaas.
Ik hoop nog graag iets te horen

Sorry die heb ik nu niet

Mails beantworten

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

Vanwege leveringsproblemen hebben we de bestelling niet kunnen verzenden. We hebben geen gesprekken gemist, maar inmiddels is dit al opgelost met mevrouw.

Wiersma

Prima ervaring met vooral speelgoed

mocht de eerst in de winkel gekocht artikel terug brengen zodat het via internet opnieuw besteld en verstuurd kon worden

Gerrie

Snelle en vriendelijke reacties. Wordt meegedacht. Ook de terugbetaling van bedrag ivm niet leverbaar artikel ging super snel

snelle en vriendelijke reacties. Wordt meegedacht. Ook de terugbetaling van bedrag ivm niet leverbaar artikel ging super snel

zou ik zo niet weten

Jeannette

Telefonisch contact gehad,erg vriendelijk geholpen.
Daarna bestelling gedaan en volgende dag bezorgd.
Prima!

Snelle levering, goede prijs

Product snel geleverd
Goede prijs

Toine van der Poel

Na de eerste bestelling, tweede bestelling proberen doen met korting, maar kon niet meer inloggen. Nieuw wachtwoord geprobeerd te maken, via formulier vraag gesteld, zit nog op antwoord te wachten.

Eerste levering was goed en snel

Reactie De Grote Speelgoedwinkel:

In mijn systeem staat dat uw gegevens enkel gebruikt zijn voor de verzending. Er is geen account aangemaakt. Ik zie ook dat de korting niet is verzilverd bij uw bestelling. Ik kan dat alsnog voor u... In mijn systeem staat dat uw gegevens enkel gebruikt zijn voor de verzending. Er is geen account aangemaakt. Ik zie ook dat de korting niet is verzilverd bij uw bestelling. Ik kan dat alsnog voor u regelen door het bedrag terug te storten?