Theo Schols

Bouwbedrijf ERLO B.V.

Goede materialen en zeer sterk in afspraken nakomen

De graaf

Duidelijke communicatie

Levertijd is snel

Frank

Goede prijzen en perfecte levering

Prijs, vriendelijke service en kwaliteit producten

Goede producten, goede prijs kwaliteit verhouding.

Levering netjes in overleg voor de deur.

Diba bakker

Ik had het aflever adress gewijzigd maar nee toch niet

Wat

Bult/Moonen

(Bewerkt)

Houten palen besteld, die op tijd zijn geleverd. Helaas was een van de palen getordeerd en een paal had beschadiging aan het uiteinde van een halve meter. Door de Jong gebeld over deze ervaring, met... Houten palen besteld, die op tijd zijn geleverd. Helaas was een van de palen getordeerd en een paal had beschadiging aan het uiteinde van een halve meter. Door de Jong gebeld over deze ervaring, met de vraag de palen opnieuw te leveren. Ik heb door de constructie aan te passen zelf een oplossing gevonden en wilde niet wachten op een nieuwe levering. In mijn situatie was dat mogelijk, anders was ik ingegaan op een nieuwe levering.

Behulpzaam bij afleveren tot achter woning.
Behulpzaam bij afleveren tot achter woning.
Terugbellen en overleggen na een negatieve beoordeling. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt! Daarom zal ik in het vervolg weer hout bestellen bij de Jong.

Dennis Vogels

Super snel geleverd.

Goede kwaliteit, scherpe prijs en snelle service.

Stefan

Zeer goede ervaring. Vanwege niet nakomen afspraken van de vorige leverancier overgestapt naar de Jong. Zeker geen spijt van gehad. Na 2 dagen was de bestelling geleverd en was compleet!!

Snelle levering en compleet geleverd

Wim

Prima levering. De verf laag op de zwarte rabat delen vond ik minimaal en zal deze zelf toch nog een keer moeten verven. Wat aggressive manier van feed-back vragen. Zie onderstaand wat ik 2x via... Prima levering. De verf laag op de zwarte rabat delen vond ik minimaal en zal deze zelf toch nog een keer moeten verven. Wat aggressive manier van feed-back vragen. Zie onderstaand wat ik 2x via email kreeg: ‘’Uiteraard gaan wij ervan uit dat u ons pas beoordeeld op het moment dat u uw order ontvangen heeft, en evt. geschillen opgelost zijn. Wanneer wij een negatieve review ontvangen, zonder dat eventuele geschillen zijn gemeld bij, of na levering zullen wij hier een melding van maken bij The Feedback Company. Dit gezien wij dan niet de kans hebben gekregen om het probleem op te lossen’’

Assortiment

Reactie de Jong Handelsonderneming BV:

Geachte heer de Jong,
Geachte heer de Jong,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. U geeft aan dat de verflaag erg dun is. U heeft echter geimpregneerd rabat bij ons besteld in plaats van gespoten. Impregneer is geen verflaag en transparant, zoals in de productomschrijving aangegeven.
Het stukje tekst in de uitnodiging is juist bedoeld om dit soort dingen te voorkomen. Wij krijgen een lage beoordeling door iets waar we weinig aan kunnen doen en ook niet van op de hoogte zijn. U had namelijk met ons kunnen overleggen of het omgeruild kon worden tegen de gespoten variant. Was u blij geweest, en wij hadden een betere beoordeling gehad. Het is totaal niet agressief bedoeld, maar wij houden van open communiceren.
Ondanks de mindere ervaring wensen u veel plezier van de bestelde materialen.
Vriendelijke groet,
de Jong Hout en Staalhandel