Koen Roder
- Product of service:
- Hout en beton
100% beveelt de Jong Hout en Staalhandel aan!
100% beveelt de Jong Hout en Staalhandel aan!
Goed. Snelle service
Prima prijzen en service. Alleen heb ik slecht Douglas hout ontvangen. Veel beschadigingen en opmerkelijk veel kromme balken.
Fijn bedrijf. Duidelijke communicatie. De kwaliteit van het hout is goed. Douglas planken met haakse kopse kanten is top!
Offerte/producten was duidelijk en snelle levering
Heel goed
Behulpzaam
Uitstekend. Duidelijke informatie, perfecte service
Prima bedrijf
Kwalitatief mooie producten leveren ze. Zowel het bestelde hout als de schroeven, topkwaliteit! Ook de afleverkosten vallen niet tegen.
de Jong Hout en Staalhandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Jong Hout en Staalhandel heeft de volgende resultaten bereikt:
de Jong Hout en Staalhandel