9.1 /10

checkbox98% beveelt de Jong Hout en Staalhandel aan!

R.W.Vink

Levering op afspraak

Aleksandra

SterSterSterSterLege ster

Composiet onderleggers besteld. Deze snel geleverd, goed ingepakt. Helaas zijn de bezorgkosten erg hoog.

Particulier

Wat je besteld wordt keurig netjes geleverd. Krijg ook een mailtje een avond van te voren hoelaat ze bij jou zijn. Keurig nette chauffeur leverd het netjes voor de deur af. Ik werk graag met hout.

Goede kwaliteit hout en goede afspraken.

Johannes boll beheer b.v.

Snelle reactie , correct afgewerkt

goede prijs kwaliteit , levering volgens afspraak

Eric

Top! Keurig product, geleverd zoals vermeld op website. Snelle verzending en slimme chauffeur voor de daadwerkelijke levering van het hout bij de voordeur. Binnenkort nieuwe order plaatsen voor extra materiaal..

Levertijd en kwaliteit

hanen vastgoed

makkelijk bestellen, vlot geleverd

Koen Roder

Goed. Snelle service

Snelle levering mogelijk en reageren snel op vragen via de mail. Ook het afhalen van de producten verliep soepel.

Nick

SterSterSterLege sterLege ster

Prima prijzen en service. Alleen heb ik slecht Douglas hout ontvangen. Veel beschadigingen en opmerkelijk veel kromme balken.

T. Verwoert Dienstverlening

Fijn bedrijf. Duidelijke communicatie. De kwaliteit van het hout is goed. Douglas planken met haakse kopse kanten is top!

Geweldige website. Je kan heel makkelijk je bestelling compleet maken.

Kees / Particulier

Offerte/producten was duidelijk en snelle levering

Duidelijk en snel

Theo

Uitstekend.

Prima website. Snelle levering. Goede prijs. Afhaalmogelijkheid.

GHT Hoeben

Zeer accuraat

Snelle levering, goede producten redelijke prijs

de Jong Hout en Staalhandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

de Jong Hout en Staalhandel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 9 juli 2014

de Jong Hout en Staalhandel

De Jong Hout en Staalhandel BV uit Achterberg is een gerenommeerd bedrijf in diverse hout en staalproducten. Wij beleveren de groothandel, maar ook particulieren, aannemers en zelfstandigen via onze webshop(s). Diverse houtsoorten worden door onszelf geimporteerd zoals Douglas hout, vurenhout (steigerhout) en hardhout. Zo bent u verzekerd van A-kwaliteit voor de scherpste prijs. Ook draadmatten, en ruwe bouwmaterialen zoals bouwstaal, isolatie en bekisting zijn bij ons uit voorraad leverbaar

Achterbergsestraatweg 134

3911CX Achterberg

R.W.Vink

Levering op afspraak

Aleksandra

Particulier

Goede kwaliteit hout en goede afspraken.

Johannes boll beheer b.v.

Snelle reactie , correct afgewerkt

Koen Roder

Goed. Snelle service

Nick

T. Verwoert Dienstverlening

Geweldige website. Je kan heel makkelijk je bestelling compleet maken.

Kees / Particulier

Offerte/producten was duidelijk en snelle levering

Duidelijk en snel

Theo

Uitstekend.

Prima website. Snelle levering. Goede prijs. Afhaalmogelijkheid.

GHT Hoeben

Zeer accuraat