9.2 /10

checkbox93% beveelt De Mooiste Muren aan!

Monique

Heel goed

Geen enkele.
Beschrijf hier uw ervaring
Alles kwam keurog binnen, mooi formaat samples. Heel erg blij mee.

Jolanda Kamper

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte communicatie

Klant staat voorop
Beschrijf hier uw ervaring
Het behang was bij de eerste berekening €415,-, tweede berekening €480,- toen wilde ik er even over nadenken en de dag erna was het €495,-. Hoe weinig klantvriendelijk wil je zijn.

Antwoord De Mooiste Muren

Beste Jolanda, Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We begrijpen dat prijsverschillen verwarrend kunnen zijn. Wij hadden graag de mogelijkheid gekregen om het uit te leggen, dit had een hoop verwarring weggenomen. Ondanks dat je niet tevreden bent, waarderen we het dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Daar leren we van en kunnen we meenemen om hierin te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team De mooiste muren

Geantwoord op

Bert

SterSterSterSterLege ster

Tot nu toe alleen een behangstaal besteld en is op de afgesproken datum geleverd. Dat was dus prima. Ik heb nu behang gekocht en dat moet nog komen. Als het goed is as maandag

Niet van toepassing

Top service en prachtige kwaliteit!

Beschrijf hier uw ervaring
Super snelle en goede service, vriendelijke communicatie en prachtige producten, wij zijn erg blij!

Amber

Heel inspirerend!

Misschien ook opties geven voor een afspraak van 2 uur. Nu kwamen we al erg ver in 1 uur, maar in 2 uur konden we net nog een extra ruimte bespreken.
Beschrijf hier uw ervaring
In de korte tijd van het adviesgesprek veel inspiratie opgedaan voor behang en verfkleuren. Veerle begreep precies wat onze stijl was en wist ons al snel te verrassen met waanzinnige opties waar we zelf niet aan gedacht hadden.

Joelle van den bogaerde Vanhove

Eerder niet zo goed

Beschrijf hier uw ervaring
Levertijd is lang, u nam contact op met leverancier maar toen kreeg ik geen feedback meer
Communicatie

Stephanie van Hurne

Prachtige behang en stoffen collectie!

Keep up the good stuff!
Beschrijf hier uw ervaring
Een echte snoepwinkel van behang, verf en stoffen met uitgebreide en bijzonder collecties.

Anick

Vakmensen, persoonlijk & ruime collectie

Beschrijf hier uw ervaring
Ik ben bij De Mooiste Muren binnengelopen om ons jaren 30 huis wat meer kleur en warmte te geven. Er werd direct tijd gemaakt om mee te denken en wat voorbeelden te laten zien. Aansluitend een adviesgesprek gehad met Veerle. Wat een vakvrouw met liefde voor het werk die geen uitdaging uit de weg gaat! Want hoe verenig je twee smaken in 1 huishouden;) Samples worden opgevraagd, kleur gemengd tot het de juiste vibe heeft en iedereen happy is. Met veel geduld en aandacht word je geholpen. Echt top! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat straks.

Hermann de Vries

Wat een prachtige winkel, wat een fijne, vriendelijke, invoelende en ter zake kundige medewerkers.

Geen.
Beschrijf hier uw ervaring
Youssef, met zijn maatje de behanger, levert vakwerk, en top nazorg. Er wordt rustig en in overleg gewerkt, na afloop wordt alles schoon en netjes opgeleverd. Wat een top duo!

Frederique

Prachtige collectie - persoonlijk en geweldig advies

Beschrijf hier uw ervaring
We hebben vorig jaar ons 1e huis gekocht en we zijn vrij snel in contact gekomen met Carina van de Mooiste Muren. Zij is een bijzondere vrouw, die met een ongekende energie creatieve en unieke ideeen aan ons presenteert. Dankzij haar inspiratie - van architectuur en interieurstijl tot verf en behang - bouwen we stap voor stap aan ons droomhuis. Via Carina hebben we ook Youssef 'de meesterbehanger' leren kennen. Hij heeft diverse kamers op een indrukwekkende en professionele manier behangen, waarbij het plafondbehang in de kinderkamer absoluut het pronkstuk is. We gaan volgende week weer naar de Mooiste Muren voor een volgende stap!
Ga zo door!

Blommestein

SterSterSterSterLege ster

Staaltje behang besteld via internet.

Beschrijf hier uw ervaring
Telefonisch contact opgenomen omdat ik bestelling na ruim 6 weken nog niet had ontvangen. Keurig te woord gestaan. Behang helaas niet de juiste kleur.

liesbeth

Geen tips
Heel erg meedenkend en altijd creatief

Marion

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Behang besteld na 2,5 week nog niet gekregen?

Als er iets mis gaat bij de levering optijd informeren.
Beschrijf hier uw ervaring
Na bellen waar het behang blijft, werd er aangegeven dat het behang zoek geraakt is en het opnieuw besteld moest worden. Nu in afwachting wanneer het geleverd gaat worden.

De Mooiste Muren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Mooiste Muren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 maart 2016

De Mooiste Muren

De Mooiste Muren is niet zomaar een webwinkel. Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken. Van strak en modern tot extravagant en klassiek; iedere stijl is toepasbaar!

Zijlstraat 83

2011TM Haarlem

Monique

Heel goed

Geen enkele.
Beschrijf hier uw ervaring
Alles kwam keurog binnen, mooi formaat samples. Heel erg blij mee.

Jolanda Kamper

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte communicatie

Klant staat voorop

Antwoord De Mooiste Muren

Geantwoord op

Bert

Niet van toepassing

Top service en prachtige kwaliteit!

Amber

Heel inspirerend!

Joelle van den bogaerde Vanhove

Eerder niet zo goed

Communicatie

Stephanie van Hurne

Prachtige behang en stoffen collectie!

Keep up the good stuff!

Prachtige collectie - persoonlijk en geweldig advies

Ga zo door!

Blommestein

SterSterSterSterLege ster

Staaltje behang besteld via internet.

liesbeth

Geen tips
Heel erg meedenkend en altijd creatief

Marion

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Behang besteld na 2,5 week nog niet gekregen?

Als er iets mis gaat bij de levering optijd informeren.

De Mooiste Muren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10