9.2 /10

checkbox100% beveelt De Mooiste Muren aan!

Anick

Vakmensen, persoonlijk & ruime collectie

Beschrijf hier uw ervaring
Ik ben bij De Mooiste Muren binnengelopen om ons jaren 30 huis wat meer kleur en warmte te geven. Er werd direct tijd gemaakt om mee te denken en wat voorbeelden te laten zien. Aansluitend een adviesgesprek gehad met Veerle. Wat een vakvrouw met liefde voor het werk die geen uitdaging uit de weg gaat! Want hoe verenig je twee smaken in 1 huishouden;) Samples worden opgevraagd, kleur gemengd tot het de juiste vibe heeft en iedereen happy is. Met veel geduld en aandacht word je geholpen. Echt top! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat straks.

Hermann de Vries

Wat een prachtige winkel, wat een fijne, vriendelijke, invoelende en ter zake kundige medewerkers.

Geen.
Beschrijf hier uw ervaring
Youssef, met zijn maatje de behanger, levert vakwerk, en top nazorg. Er wordt rustig en in overleg gewerkt, na afloop wordt alles schoon en netjes opgeleverd. Wat een top duo!

Frederique

Prachtige collectie - persoonlijk en geweldig advies

Ga zo door!
Beschrijf hier uw ervaring
We hebben vorig jaar ons 1e huis gekocht en we zijn vrij snel in contact gekomen met Carina van de Mooiste Muren. Zij is een bijzondere vrouw, die met een ongekende energie creatieve en unieke ideeen aan ons presenteert. Dankzij haar inspiratie - van architectuur en interieurstijl tot verf en behang - bouwen we stap voor stap aan ons droomhuis. Via Carina hebben we ook Youssef 'de meesterbehanger' leren kennen. Hij heeft diverse kamers op een indrukwekkende en professionele manier behangen, waarbij het plafondbehang in de kinderkamer absoluut het pronkstuk is. We gaan volgende week weer naar de Mooiste Muren voor een volgende stap!

liesbeth

Geen tips
Heel erg meedenkend en altijd creatief

Marion

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Behang besteld na 2,5 week nog niet gekregen?

Beschrijf hier uw ervaring
Na bellen waar het behang blijft, werd er aangegeven dat het behang zoek geraakt is en het opnieuw besteld moest worden. Nu in afwachting wanneer het geleverd gaat worden.
Als er iets mis gaat bij de levering optijd informeren.

Petra

Prima,

Martin

Service

Beschrijf hier uw ervaring
Eerder behang gekocht bij mooiste muren. Goed advies, keurig netjes en op tijd geleverd. Willen nu weer bestellen. M.m tekening en foto's gestuurd om aantal rollen te berekenen. In de avond gemaild, volgende morgen al reactie dat men er mee aan de gang gaat. Op deze wijze voel je je als klant serieus genomen. Laat bij sommige bedrijven nog wel eens te wensen over.
Ga zo door!!!!

Kk

Goede hulp

Gratis advies over kleuren
Aardig personeel

Nn

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De levering duurde echt heel lang helaas

Sneller leveren zou niet verkeerd zijn dit soort stalen zou gewoon de volgende dag geleverd moeten zijn niet een paar weken wachten
Zie boven

Antwoord De Mooiste Muren

Beste Fred, Wij hebben vernomen dat u niet helemaal tevreden bent met de bestelling. Dit vinden wij spijtig te horen daar wij elke order met zorg dragen. Daarnaast proberen wij klanten zo goed mogelijk te informeren dat begint al bij de oriëntatie op de website, voor stalen proberen wij een eerlijk verwachting te scheppen door op meerdere plekken aan te geven dat de levertijd 1- 3 weken kan zijn. Ook informeren wij na een week u over de staal, ondanks de aangegeven levertijd waar u mee akkoord bent gegaan door de aankoop te doen. In de orderbevestiging wordt wederom de aangegeven levertijd vermeld. Mocht een levertijd on verhoop toch te lang duren, zijn wij altijd bereikbaar om met u mee te denken over een oplossing. Wij zijn namelijk een klein hecht team dat ten slotte het beste wilt voor een klant. De staal die u besteld heeft komt uit Frankrijk en werd rechtstreeks naar u verzonden. Nogmaals onze excuses dat uw ervaring is tegen gevallen. Wij hopen alsnog dat u tevreden bent met de staal die u ontvangen heeft. Mochten er nog vragen zijn over het behang weet u ons te vinden, bellen, mailen of u bent in de winkel welkom. Met vriendelijke groet, Team De Mooiste Muren

Lisa

SPAM Goed

Beschrijf hier uw ervaring
Het duurt erg lang (weken!) voordat stalen binnen zijn.

Roel Ekhart

De Mooiste Muren zijn nu in Beverwijk en wel bij ons thuis! Met veel geduld en nuttige adviezen heeft Tessel ons aan die muren geholpen. Wat is het schitterend geworden. Mede dankzij één van de door de winkel geadviseerde behangers; het team Youssef en Salim ging voortvarend en vakkundig aan de slag hetgeen heeft geresulteerd in een zeer strakke afwerking van ons interieur. Dank jullie allemaal. Mijn advies aan allen die iets moois willen: Ga kijken bij De Mooiste Muren en laat je adviseren door het vakkundige personeel. En laat de afwerking gerust over aan de aanbevolen behangers. Beter zijn ze er niet en je hebt nog een leuke dag ook.

Zie bovenstaand

Staaltje behang

Was lang onderweg
Snellere levering.

Antwoord De Mooiste Muren

Beste Nicoline, Onze excuses dat u wat langer heeft moeten wachten op uw staaltje. Wij doen ons uiterste best om de staal tijdig te leveren, daarom hebben wij netjes contact met u opgenomen om u tijdig te informeren over de levertijd van de staal. Hopelijk heeft u ondanks alles een goede overwogen keus kunnen maken na het staaltje te hebben ontvangen. Wij wensen u een prettige dag. Met vriendelijke groet, Team De Mooiste Muren

Geantwoord op

De Mooiste Muren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Mooiste Muren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 8 maart 2016

De Mooiste Muren

De Mooiste Muren is niet zomaar een webwinkel. Het is een inspiratieplek voor iedereen die zijn of haar ideale interieur wil verwezenlijken. Van strak en modern tot extravagant en klassiek; iedere stijl is toepasbaar!

Zijlstraat 83

Geen tips
Heel erg meedenkend en altijd creatief

Marion

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Behang besteld na 2,5 week nog niet gekregen?

Beschrijf hier uw ervaring
Als er iets mis gaat bij de levering optijd informeren.

Petra

Zie boven

Lisa

SPAM Goed

Beschrijf hier uw ervaring
Het duurt erg lang (weken!) voordat stalen binnen zijn.

Roel Ekhart

Zie bovenstaand