9.3 /10

checkbox98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!

Deskundigheid
Medewerkers
Veiligheid

Batens

Vriendelijke mensen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Batens, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Hans peltenburg

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op zich prima. Maar wel raar dat in het gebouw - waar allerlei bedrijven zitten- geen mogelijkheid is om naar het toilet te gaan!

Kluishuurders moeten gewoon naar het toilet kunnen!
Gouda

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Peltenburg, Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om uw ervaring met ons te delen. Uw verbeterpunt wordt intern verder besproken. Tot die tijd kunnen wij het gebruik van het toilet helaas niet aanbieden. Door de strenge beveiligingssituatie en het toezicht dat medewerkers houden. Onze excuses voor het mogelijke ongemak. Wij zijn u graag bij een volgend kluisbezoek verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

D

Tot nu toe een positieve ervaring

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste anoniem, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Van der Wal

Zeer correcte en uitvoerige uitleg

Breda

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Van der Wal, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Otten

Tilburg eerst in den bosch

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Otten, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw waardering achter te laten. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Particulier

Uitstekend. Vriendelijk.

Maastricht

P.

Discreet en professioneel

Arnhem
misschien in de toekomst biometrisch toegang ?, scheelt een sleutel.

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer P., hartelijk dank dat u de moeite neemt voor uw review. Beveiliging en toegang tot de kluis is voor ons een belangrijk onderdeel, waarin wij ook nieuwe ontwikkelingen blijven volgen. Wij zijn u graag van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Sahar

Goed en snel geholpen. Vriendelijke medewerkers.

Apeldoorn

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Sahar, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

M.ick

Zeer goed

Prima geregeld
Amsterdam en Amstelveen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste M.ick, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

GB Wessels

Prima, goede en vriendelijke service

Niet
Den Bosch

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Wessels, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Niet belangrijk

Prima, vriendelijk personeel, behulpzaam

Apeldoirn
Geen idee

van Rooij

Het is altijd prima en veilig geregeld

Heerenveen

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Van Rooij, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Van den Bosch

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijk, professioneel, goede en heldere uitleg,

Delft

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer van den Bosch, bedankt voor uw review. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek op uw vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

CLARENCE

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Clarence, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling in de review. Graag tot ziens op uw vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Helwes

efficiënt en snel

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Helwes, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn u graag verder van dienst op de vestiging bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Geantwoord op

De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2016

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Onze kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn beschermd tegen brand en diefstal.

Brediusweg 25

Batens

Vriendelijke mensen

Hans peltenburg

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kluishuurders moeten gewoon naar het toilet kunnen!
Gouda

Maastricht

P.

Discreet en professioneel

Arnhem
misschien in de toekomst biometrisch toegang ?, scheelt een sleutel.

Sahar

Goed en snel geholpen. Vriendelijke medewerkers.

Apeldoorn

M.ick