9.3 /10

checkbox98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!

Deskundigheid

Tilburg
XXX

G.ten Brummelhuis

Perfecte begeleiding, prima ontvangen en uitgezwaaid

Traplift, moeilijk de trap op voor mensen die slecht ter been zijn zoals ik, is steile trap, kost heel veel moeite

Hanna

top

Nijmegen

Eloïne Riupassa

Fantastische service, had een noodgeval en bezoek buiten reguliere tijd is mogelijk gemaakt, TOP!

Vestiging misschien dagelijks open, al is het voor halve dagen

Ozkan

Goede ervaring

Amsteerdam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Ozkan, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Yvonne Rozenbrand

Fantastische service van de dames. Door drukte (verhuizing) niet goed opgelet! Kwamen na sluitingstijd. Voor ons was het betaalde bezoek de perfecte oplossing. Direct switch naar Apeldoorn ook in orde gemaakt!

Blaak Rotterdam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Rozenbrand, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Ron

Uitstekend

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Ron, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Zijlstra Mijts

Apeldoorn

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Mijts, hartelijk dank voor uw review. Wij zijn u graag verder van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Monique Gelderblom

SterSterHalve sterLege sterLege ster

de dames die daar werken hebben uitstekend geholpen met het bezoek. Maar dat je niet gelijk daar aan de balie kunt opzeggen terwijl ik daar sta met mijn sleutels en weggestuurd wordt omdat dit online moet en ik dan nog een keer moet terugkomen vind ik grote flauwekul, niet klantgericht en totale bureaucratie. En iedereen verschuilt zich achter de regels en denkt niet meer na

Het opzeg proces, belachelijk dat dit zo gaat. En heeft niets met veiligheid te maken
Delft

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Gelderblom, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor uw review. Vervelend dat dit uw ervaring geweest is. Excuses voor het ongemak wat hierdoor ontstaan is. Uw verbeterpunt wordt intern besproken, zodat wij in de toekomst bij soortgelijke situaties beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, De Nederlandse Kluis

K.R.Dooting

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Niet nieuwe regels fantaseren Hou je aan de voorwaarden
Gouda

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Dooting, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Vervelend dat u dit op deze wijze ervaart. Er moet sprake zijn van miscommunicatie. Uw situatie wordt via e-mail verder beantwoord. Wij zijn u een volgende keer graag verder van dienst op de vestiging. Met vriendelijke groet, De Nederlandse Kluis

Patrick R

Goede service

Ede

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Patrick, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

A van Erp

Vriendelijke benadering, neemt de tijd

Oss

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw van Erp, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Geantwoord op

De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2016

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Onze kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn beschermd tegen brand en diefstal.

Brediusweg 25

1401 AB Bussum