9.3 /10

checkbox98% beveelt De pspdokter aan!

Ello

Was goed besteld en met een paar dagen in huis netjes verpakt werkt allemaal supper

Goeden makkelijk aleen de site ziet er wat verouderd uit

De pspdokter

De voorwaarden en algehele service word duidelijk op de website vermeld. Bestelling en betaling verlopen vlot.

Beschrijf hier uw ervaring:
Ik heb een moederbord voor een rechter nintendo switch joycon gekocht. Het moederbordje was goed verpakt en kwam de volgende dag binnen. De prijs en en snelle service geef ik 5 sterren.

Wesley

Erg blij mee

Snel en goed verstuurd

theo

netjes in de postbus thuis bezorgd

Jan Catrysse

Geleverde stukken (o.a. gebruikte southbridge) waren functioneel en goed gereballed.

Beschrijf hier uw ervaring:
Stukken in goede staat ontvangen, alsook antwoord gekregen op mijn technische vraag.

Rien

Dik in orde

Vriendelijk en behulpzaam

M. Zak

Heel goed

Topservice

p

D de Leeuw

Bestelde onderdeel was prima!

Beschrijf hier uw ervaring:
Het heeft helaas niet geholpen om de storing te verhelpen........

Joost

Beschrijf hier uw ervaring:
Product besteld rond de jaarwisseling, product was snel verstuurd en product was zoals omschreven en werkt prima

Sd el atmani

Durf geen mening te geven over mijn aankoop, ik heb zelf de PSU gewisseld zonder zowel mijn console als het gekochte onderdeel door te meten. Toen de stekker het stopcontact raakte was het pats maar de Xbox ging niet aan. Console moet wederom open.

Beschrijf hier uw ervaring:
Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd, daar word ik wel enthousiast van. Het onderdeel zat ook goed verpakt met voldoende bescherming, kon weinig mee gebeuren.

Marco

Producten geleverd zoals omschreven

Beschrijf hier uw ervaring:
Levering zonder problemen, tips op de site bij het product zijn handig voor de herstelling ( bijvoorbeeld benodigd gereedschap )

Michel

Jeroen

Alles in orde

Geen enkel probleem

Lex

Zeer goede service

Beschrijf hier uw ervaring:
Ik ben zeer snel geholpen: om half 11 gemaild, om half 1 liep ik met een gerepareerde ps5 weer naar buiten. De PSP dokter is een echte vakman die de PS5 repareert waar je bij staat, je kan op een groot scherm meekijken. Zeker een aanrader!

De pspdokter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De pspdokter heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 4 maart 2014

De pspdokter

De pspdokter is een reparatie/postorder bedrijf met sinds 2006 ervaring op het gebied van spelcomputer, smartphone en tablet reparaties. Wij bieden u professionele Eerste hulp en onderdelen voor de game console (Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer)

Edisonlaan 22A

Heel goed

Topservice

p

D de Leeuw

Bestelde onderdeel was prima!

Beschrijf hier uw ervaring:
Het heeft helaas niet geholpen om de storing te verhelpen........

Joost

Sd el atmani