9.3 /10

checkbox98% beveelt De pspdokter aan!

p

SPAM goed

goed

D de Leeuw

Bestelde onderdeel was prima!

Beschrijf hier uw ervaring:
Het heeft helaas niet geholpen om de storing te verhelpen........

Joost

Beschrijf hier uw ervaring:
Product besteld rond de jaarwisseling, product was snel verstuurd en product was zoals omschreven en werkt prima

Marco

Producten geleverd zoals omschreven

Beschrijf hier uw ervaring:
Levering zonder problemen, tips op de site bij het product zijn handig voor de herstelling ( bijvoorbeeld benodigd gereedschap )

Jeroen

Alles in orde

Geen enkel probleem

Chris Quint

Snelle respons

Maat

Top, snel en eerlijk.

Beschrijf hier uw ervaring:
Ik had een probleem met bestellen. Betaling wilde niet 5 mailtjes binnen gekregen met 5 verschillende bestellingen. Na het versturen van een e-mailtje het advies gekregen het nog een keer te proberen ivm. storing. Product gekregen en ps5 weer klaar.

Ot

Erg fijne service!

Beschrijf hier uw ervaring:
Ik heb een L1 knop gekocht voor de playstation omdat die stuk was, duurde 5 dagen om aan te komen. Ik doe hem waar hij hoort op de controller, zit niet goed. Dus ik haal het knopje er weer uit en ja hoor het is kapot...

Groenendijk

Top service.

Beschrijf hier uw ervaring:
Ps5 op zondag ochtend kapot. Wilde niet meer aan. Deze shop was open. Langs gegaan. Oorzaak gevonden. Kon gelijk gemaakt worden. Helemaal top was dat je er bij was en alles kon zien. En voor een eerlijke prijs👍

Sander

Top service!

Beschrijf hier uw ervaring:
Top service na ontvangt van beschadigde bestelling!

Robin

SD kaart lezertje voor een 3DS besteld, werd snel verzonden. Toen in hem in de DS zette leek hij defect te zijn, het kaartje werd geblokkeerd en ging er met geen mogelijkheid in. Ik stuurde een mail met verzoek om hem om te ruilen. Ik kreeg direct antwoord, ruilen was niet nodig, nieuw lezertje werd direct opgestuurd en zat volgende dag al in de brievenbus. Super goede service!

Snelle verzending en hele goede service

Patrick

Wat een geweldenaar zeg. Weet precies wat hij moet doen en met de juiste tools. Klaar terwijl je wacht, daar is niks over gelogen en men kan via een apart beeldscherm live de operatie meekijken. Als je niet mee wilt kijken, dan staat er nog een oeroudewetse, originele arcade kast (met o.a. Pacman, Donkey Kong enz.) en de koffie is vers..

Beschrijf hier uw ervaring:
Kwam voor kapotte HDMI (wat een kwaal bleek te zijn) en een beetje schoonmaken. Ongeveer een uurtje later was het kapotte onderdeel vervangen en de machine weer zo goed als nieuw.

Michael

Altijd content met de producten van de PSPDokter

Beschrijf hier uw ervaring:
Nog nooit problemen gehad, altijd mijn bestelling snel gehad en in perfecte staat

Geldof Jurgen

Tevreden

Beschrijf hier uw ervaring:
Had harde schijf nodig om bepaalde spellen te kunnen spelen, ... besteld en 3 dagen later ontvangen.

Fred

Goed product, snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring:
Van mijn PSP was de stroomaansluiting niet goed en heb bij PSPdokter een nieuwe besteld. Deze kreeg ik de volgende werkdag in huis.

De pspdokter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De pspdokter heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 4 maart 2014

De pspdokter

De pspdokter is een reparatie/postorder bedrijf met sinds 2006 ervaring op het gebied van spelcomputer, smartphone en tablet reparaties. Wij bieden u professionele Eerste hulp en onderdelen voor de game console (Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer)

Edisonlaan 22A

2665 JC Bleiswijk

p

SPAM goed

goed

D de Leeuw

Bestelde onderdeel was prima!

Beschrijf hier uw ervaring:
Het heeft helaas niet geholpen om de storing te verhelpen........

Joost

Top service.

Sander

Top service!

Beschrijf hier uw ervaring:
Top service na ontvangt van beschadigde bestelling!

Robin

Snelle verzending en hele goede service