Het consult was een goed, vriendelijk en duidelijk gesprek.
Van De Ven
Klangericht, meedenkend en kennis van zaken.
Meijer
Ik ben goed geholpen.
Allis
Ik vond het een verhelderend gesprek en al mijn vragen zijn beantwoord.
Van der Knaap Group of Companies
Mr. Roeloff, veel dank voor het perfect rechtskundig in balans brengen van mijn vaststellingsovereenkomst. Door u hebben we ook op financieel vlak het beste en mooiste weten te bereiken van wat er...Mr. Roeloff, veel dank voor het perfect rechtskundig in balans brengen van mijn vaststellingsovereenkomst. Door u hebben we ook op financieel vlak het beste en mooiste weten te bereiken van wat er mogelijk was. Ondanks de emotie van het ontslag heb ik met u de periode en samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Veel dank voor al het moois we samen hebben bereikt. Ik kan nu opgelucht adem halen en voldaan uitkijken naar een kansrijke nieuwe start in mijn carrière.
Rob van Putten
Ik heb mr. J. Wagenmakers telefonisch gesproken over de aanpak van een schadeclaim bij een dakdekker. Binnen 10 minuten had ik een goed advies over een op te stellen brief!
Het contact was snel geregeld. Adviesgesprek was duidelijk. Ik vind het tarief prijzig omdat je veel zelf online kan opzoeken.
Lammering
Eerste consult was ok de tarieven lijken redelijk maar de opvolging is echter beneden alle pijl. Voor elke onzinnige handeling krijg je een factuur en wanneer er echt gehandeld moet worden, worden...Eerste consult was ok de tarieven lijken redelijk maar de opvolging is echter beneden alle pijl. Voor elke onzinnige handeling krijg je een factuur en wanneer er echt gehandeld moet worden, worden er grote fouten gemaakt en mag je daar ook nog voor betalen. De klachtencoordinator is 1 dag in de week bereikbaar maar wil je haar spreken duurt ook dat weken en wordt er vervolgens ook niks gedaan. Een grote bende daar die ontzettend veel geld kost en niks opleverd behalve meer stress, frustratie en teleurstelling. De rechtsagent was ingeschakeld om deze te voorkomen en te verhelpen nu alleen maar meer ellende.