I. Boerman
- Product of service:
- Rozenblaadjes wit 1 liter
0% beveelt De Rozenblaadjeswinkel aan!
Prima, mooi product
goed
Prachtig product, kleurrijke deco
Positief
Mooie producten en klantvriendelijke hulp
Top!
Vriendelijke klantenservice, snelle levering, erg tevreden
Fijne communicatie, snelle levering en prachtige producten!
Prima, bestelling is makkelijk te maken en de levering kwam precies zoals beloofd
Super, mooie rozenblaadjes en prettige levering.
na bestelling met 1 dag in huis. bloemen zagen er prachtig uit en er staat een deel thuis en een deel ligt nu bij de as van mijn man die wij in Finland uitgestrooid hebben
Goede dienstverlening, fijn dat je eerst een sample kan bestellen. Leveren netjes op tijd.
De Rozenblaadjeswinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Rozenblaadjeswinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, mooi product
goed
Prachtig product, kleurrijke deco
Positief
Mooie producten en klantvriendelijke hulp
Top!
Vriendelijke klantenservice, snelle levering, erg tevreden
Fijne communicatie, snelle levering en prachtige producten!
Super, mooie rozenblaadjes en prettige levering.
De Rozenblaadjeswinkel heeft de volgende resultaten bereikt: