Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

(Bewerkt)

Ik ben fijn geholpen

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

In mijn geval degene die mij de bank heeft verkocht - Jill.

Fam.Rodermond

Ondanks veel tegenslag kwamen de bezorgers Jordy en Ferry om 18:30 met een grap en een lach onze meubels brengen! Petje af voor deze heren.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Super vriendelijke bezorgdienst. Ondanks de 12 urige werkdag waren ze bij ons (laatste klant) nog even vriendelijk en goedlachs als bij de 1e klant! Dat is toch het visitekaartje van De... Super vriendelijke bezorgdienst. Ondanks de 12 urige werkdag waren ze bij ons (laatste klant) nog even vriendelijk en goedlachs als bij de 1e klant! Dat is toch het visitekaartje van De Ruijtermeubel.

Beste mevrouw Rodermond,
Bedankt voor dit grote en mooie compliment aan onze twee heren van de bezorging. Wij hebben dit natuurlijk ook aan Ferry & Jordy doorgegeven.
Wij wensen u heel...
Beste mevrouw Rodermond,
Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe meubels.

T.Bot

Slecht.

Geen.

Beste mevrouw Bot,
Bedankt voor deze beoordeling. Ik zie dat er contact is opgenomen met u.

Van der heijden

Top zaak

Klant vriendelijkheid

Beste meneer van der Heijden,

Bedankt voor dit prachtige review.
Alvast veel plezier van uw nieuwe salontafel.

Janine

Ik heb hier een bank gekocht. Zeer prettig geholpen door Catharien. Catharien was erg vriendelijk en enthousiast. Dacht goed met ons mee. Handelde vakkundig. Kopje koffie en thee erbij. Toen de... Ik heb hier een bank gekocht. Zeer prettig geholpen door Catharien. Catharien was erg vriendelijk en enthousiast. Dacht goed met ons mee. Handelde vakkundig. Kopje koffie en thee erbij. Toen de aankoop rond was kregen we een hapjesbox mee naar huis. Een leuk gebaar en lekker bovendien. We kijken uit naar de levering van de bank!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Grote zaak, ruim aanbod, voldoende personeel aanwezig. Vriendelijk personeel.

Beste Janine,
Bedankt voor deze mooie woorden. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Catharien en dat u genoten heeft van de borrelbox van Zyanos Bistro.
Wij wensen u alvast heel veel...
Beste Janine,
Wij wensen u alvast heel veel plezier van uw nieuwe hoekbank.

Mw W Herbes voor mw P.E.Favey

Ik wil graag zeer positieve feedback geven over Carla de verkoopster die ons hielp toen wij voor een oudere vriendin 4 verschillende eetkamerstoelen wilden kopen. Zij was zeer inlevend en ook later... Ik wil graag zeer positieve feedback geven over Carla de verkoopster die ons hielp toen wij voor een oudere vriendin 4 verschillende eetkamerstoelen wilden kopen. Zij was zeer inlevend en ook later aan de telefoon toonde zij de juiste servicegerichte houding!
Wij zouden het op prijs stellen als onze waardering voor haar werk voor ons ook bij haar leidinggevenden door komt, zodat deze ook zijn / haar enthousiasme over Carla kan ventileren in het bedrijf.
Onze dank

Carla de verkoopster

Beste mevrouw Favey,
Bedankt voor het achterlaten van deze prachtige beoordeling. Uiteraard geven wij dit door aan Carla en aan de directie.
Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe...
Beste mevrouw Favey,
Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe eetkamerstoelen.

J.van Schaik

Mooie, nette winkel. Ruim van opzet, en prima en vakkundig geholpen.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Ruime keuze, rustige duidelijke opzet van meubels, prima horeca, schone toiletten, en ook op drukke dagen redelijk makkelijk parkeren.

Beste meneer van Schaik,
Bedankt dat u de tijd nam voor deze positieve beoordeling.
Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe eethoek.

Dijkzeul

Fijne winkel waar men eerlijk en duidelijk advies geeft, wij zijn geholpen door Jill waar wij een zeer goede ervaring mee hebben gehad.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Mooi ruim opgezet en de klantvriendelijkheid

Beste mevrouw Dijkzeul,
Wat een prachtige beoordeling, dank u wel. Het compliment aan Jill geven wij graag aan haar door.
Alvast veel plezier van uw nieuwe zithoek.
Met vriendelijke...
Beste mevrouw Dijkzeul,
Alvast veel plezier van uw nieuwe zithoek.

Lia Nijman

Mooie meubels, klantvriendelijk, zalig eten in Zyanos. Genoeg personeel aanwezig

De keus en klantvriendelijk

Beste Lia,
Bedankt voor deze mooie complimenten en prachtige 4-sterren.

Raoul de Graaff

Zeer goed geholpen! Ik was op zoek naar meubels voor mijn nieuwe woning. Van interieur e.d. heb ik zelf geen verstand. Svenja heeft me zeer goed geholpen en ik ben erg blij met mijn nieuwe meubels.... Zeer goed geholpen! Ik was op zoek naar meubels voor mijn nieuwe woning. Van interieur e.d. heb ik zelf geen verstand. Svenja heeft me zeer goed geholpen en ik ben erg blij met mijn nieuwe meubels. Voor elk budget is er iets beschikbaar.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goede service, klantvriendelijkheid, mooie winkel

Beste Raoul,
Bedankt voor dit mooie review. Wat leuk om te lezen dat u, samen met Svenja, een mooi interieur hebt kunnen samenstellen. We geven het compliment aan haar door.
Natuurlijk...
Beste Raoul,
Natuurlijk vast heel veel plezier van uw nieuwe interieur.