Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Van Adrichem

Fantastich geholpen door Catharien

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Mooie meubelen van goede kwaliteit

Beste mevrouw van Adrichem,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. We geven uw compliment door aan Catharien.

T.Soldaat

Rustig kunnen rondkijken

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Klantvriendelijk, mooie sortering, goede uitleg van Petra

Beste meneer Soldaat,
Bedankt voor deze mooie 4 sterren.
Beste meneer Soldaat,
Bedankt voor deze mooie 4 sterren.
De bezorgkosten staan vermeld op onze website. Omdat we de prijzen graag transparant willen houden, rekenen wij de bezorgkosten los.

Els Kuipers

Fijn bezoek, deskundig geholpen

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goede service, meedenken bij aankoop

Beste mevrouw Kuipers,
Bedankt voor deze mooie 5-sterren.

fam. Van Heijnsbergen

Klantvriendelijks prijs voor Jill en Petra, dank voor jullie meedenken. Ook het borrelpakket wat we meekregen was een dikke 10 waard. Alle dames bedankt!

Uitgebreide collectie, aandacht

Beste familie van Heijnsbergen,
Wat leuk om dit te lezen. We reiken deze prijs dan ook graag uit aan Jill en Petra namens jullie.
Ook het compliment aan Zyanos Bistro geven wij graag...
Beste familie van Heijnsbergen,
Ook het compliment aan Zyanos Bistro geven wij graag door.

Van Heijnsbergen

Zeer behulpzaam en je kon merken dat er met plezier meegedacht werd. We zijn uitermate goed geholpen en de uitleg van de voorwaarden aankopen was ook zeer duidelijk

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Klantvriendelijk, uitgebreide collectie en duidelijke uitleg

Beste familie van Heijnsbergen,
Bedankt voor deze mooie woorden en sterren.

A. Vink

Goede ontvangst. Een zeer ruime keus voor ieders portemonnee. Kan rustig winkelen zonder een verkoper in je nek. Keus gemaakt, dan makkelijk afhandeling met een verkoper. Kan rustig een versnapering... Goede ontvangst. Een zeer ruime keus voor ieders portemonnee. Kan rustig winkelen zonder een verkoper in je nek. Keus gemaakt, dan makkelijk afhandeling met een verkoper. Kan rustig een versnapering nemen in de corner van zyanos.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Het grote assortiment in alle prijsklasse

Beste meneer Vink,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.

C. K. Buis

Jill was onze verkoopster. Goede en eerlijke adviezen. We zijn superblij met onze bank en we vinden het fijn dat Jill ons zo goed geholpen heeft.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Veel keuze, prettige omgeving, goede verkoopster

Beste mevrouw Buis,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. We gaan dit prachtige compliment doorgeven aan Jill.
Alvast heel veel plezier van uw nieuwe bank.
Met vriendelijke groet,...
Beste mevrouw Buis,
Alvast heel veel plezier van uw nieuwe bank.

Aad

Bij het aanschaffen van een relax stoel prettig geholpen, komen hun afspraken na in een fraaie winkel.

Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Beste meneer Aad,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wij wensen u veel plezier van uw relaxstoel.

Nulkes

Mooie winkel met een beroerde service

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Mooie winkel en heel prettig en professioneel advies van stylist, Lisa Voet

Beste mevrouw Nulkes,
Bedankt voor uw eerlijke feedback. Wij zullen deze beoordeling meenemen om onze service-processen te verbeteren.
Kim

Jack Nikkels

Van een gerenommeerd bedrijf zoals de Ruijtermeubel waren wij beter gewend. Totaal geen oplissend vermogen na indienen klacht terwijl de Ruijtermeubel het verkeerde onderhoudsmiddel bij tafel heeft... Van een gerenommeerd bedrijf zoals de Ruijtermeubel waren wij beter gewend. Totaal geen oplissend vermogen na indienen klacht terwijl de Ruijtermeubel het verkeerde onderhoudsmiddel bij tafel heeft geleverd. Erg makkelijk in het afwimpelen van de klacht en klantvriendelijkheid ver te zoeken is.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goed in verkooppraatje, slecht in naservice

Beste meneer Nikkels,
Beste meneer Nikkels,
Bedankt voor deze feedback. Wat vervelend om te lezen dat u het verkeerde onderhoudsmiddel bij de tafel heeft gekregen. We nemen u feedback mee om te kijken waar wij ons in kunnen verbeteren.