Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Koeman

Geen goede ervaring

Kan ik niet zeggen

Beste mevrouw Koeman,
Bedankt voor uw eerlijke beoordeling.
Beste mevrouw Koeman,
Bedankt voor uw eerlijke beoordeling.
Om onze service-processen te kunnen verbeteren zou ik u willen vragen of u mij wilt mailen met uw ervaring. Dit kan op kim@deruijtermeubel.nl.
Alvast bedankt.

Diane

Heel leuke verkoopster met goede adviezen, leuke bank uitgezocht, maar helaas bij levering al gat aan de onderkant in de bank. Dit zou gemaakt worden. Er zou nog door iemand naar ons gebeld worden... Heel leuke verkoopster met goede adviezen, leuke bank uitgezocht, maar helaas bij levering al gat aan de onderkant in de bank. Dit zou gemaakt worden. Er zou nog door iemand naar ons gebeld worden hierover, nooit meer iets over gehoord.
Na 3 dagen ontstond al plooiing in 1 van de zitkussens. Waar we nog nauwelijks op gezeten hadden. Na foto's te hebben opgestuurd wordt deze plooiing als binnen de marge van 2 cm beschouwd en moeten we het er dus maar mee doen. Er kan wel een extern bedrijf (uitgezocht door de ruijtermeubel) naar de klacht komen kijken maar als die ook vinden dat de klacht binnen de marge van plooiing valt moeten we die kosten ook nog eens betalen.
Wat een verschrikkelijk slechte afhandeling van een serieuze klacht.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Fijne verkoopster die ons super goed geholpen heeft maar service na aflevering en klachten is verschrikkelijk slecht.

Beste mevrouw Diane,
Bedankt voor uw eerlijke feedback, uw opmerkingen nemen wij zeker mee om onze serviceprocessen te verbeteren. Ik begrijp dat uw klacht niet naar tevredenheid is opgelost....
Beste mevrouw Diane,
Graag kom ik persoonlijk met u in contact via de e-mail, Zodat ik met u mee kan kijken naar een mogelijke oplossing. U kunt een mail sturen (graag met ordernummer erbij) op het e-mailadres: kim@deruijtermeubel.nl.
Nogmaals bedankt voor uw reactie.
De Ruijtermeubel

Patrick

Echte een fijn en leuk online adviesgesprek gehad met Lisa. We zijn tot andere inzichten gekomen qua indeling en de schets met kleuradvies maakte het visueler. Ook mooi dat dit gewoon kan in deze... Echte een fijn en leuk online adviesgesprek gehad met Lisa. We zijn tot andere inzichten gekomen qua indeling en de schets met kleuradvies maakte het visueler. Ook mooi dat dit gewoon kan in deze bijzondere tijd.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

klantvriendelijk en kunnen inleven in de vraagstukken van de klant

Beste meneer Patrick,
Beste meneer Patrick,
Bedankt voor deze prachtige 5-sterren. Wat fijn dat Lisa u op weg kon helpen met uw interieurplannen. Wij zijn ook blij dat we, ondanks Corona, onze klanten nog steeds kunnen adviseren en op weg kunnen helpen met hun interieur.

Judith Boldewijn

Super mooie bank gekocht via Whatsapp!

Betrouwbaarheid

Beste mevrouw Boldewijn,
Bedankt voor deze mooie 5-sterren. Wat fijn dat alles via Whatsapp is gelukt.

Ambagtsheer

Betrouwbaar en doen wat wat ze beloven......

Kwaliteit en betrouwbaar......

Beste mevrouw Ambagtsheer,
Bedankt voor dit mooie compliment.

Ostermeijer

Zeer goede en verrassende ervaring gehad

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

ijzersterke en super vriendelijke service en ze hebben een groot en modern assortiment

Beste mevrouw Ostermeijer,
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Met vriendelijke groeten,
Kim

Arthur en Sacha

Zeer tevreden.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

We zijn geholpen door Martin Stelling.
We zijn geholpen door Martin Stelling.
Als je foto’s of een filmpje meeneemt van je eigen interieur bekijkt hij deze nauwkeurig en neemt deze informatie mee in zijn advies. Martin kan goed luisteren en beargumenteren op grond van welke informatie zijn advies tot stand komt. Martin is zeer vriendelijk en een prettig mens in de omgang.
De volgende keer zullen we weer advies inwinnen bij hem.

Tamara Joosten

Super service!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goede en uitgebreide service, top afhandeling

Leonie

Vorig jaar terug hebben wij ons huidige woning een vernieuwende look gegeven.
Nu wij binnenkort de sleutel van ons nieuwe woning krijgen wisten wij gelijk waar we moesten zijn!
We hebben...
Vorig jaar terug hebben wij ons huidige woning een vernieuwende look gegeven.
We hebben weer een afspraak gepland bij Interieurarchitect Lisa Voet en dat voelde gelijk weer goed.
Lisa voelt goed aan wat je wensen zijn en weet daar een mooie invulling aan te geven. Zij heeft passie voor haar vak, straalt dit ook uit en dat zie je terug tot in de details.
Wij kijken uit naar de komst van ons meubels die we in jullie mooie meubelzaak hebben besteld.

Jack en Leonie

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Mooi assortiment met ruime keuze en uitgebreide mogelijkheden. Vriendelijke medewerkers, gezellig, het is leuk shoppen bij jullie.

Beste Jack en Leonie,
Beste Jack en Leonie,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie ook voor jullie nieuwe woning bij ons geslaagd zijn. Jullie prachtige woorden over Lisa geven we uiteraard aan haar door. Haar visie en passie vertaalt ze inderdaad perfect naar de bewoners.
Alvast heel veel plezier met jullie nieuwe thuis en de nieuwe meubels.

T. Oldewarris

Uitstekende service, groot assortiment en heel fijn geholpen!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Groot assortiment, en uitstekend, eerlijk en leuk geholpen door Catharien. Ik ben erg blij met haar adviezen en mijn keuzes!

Beste mevrouw Oldewarris,
Bedankt voor het compliment en de prachtige 5-sterren. Mijn collega's staan ook voor eerlijk advies en klantvriendelijkheid, fijn om te lezen dat u dit ook zo ervaart....
Beste mevrouw Oldewarris,
Wij zullen uw compliment met plezier doorgeven aan Catharien.