Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Dona en Mark

Wij hebben bij de Ruijtermeubel een afspraak gehad met Lisa Voet voor interieuradvies. Zij heeft ons top geholpen en is een hele leuke en spontane dame die goed advies geeft. Ik raad iedereen aan om... Wij hebben bij de Ruijtermeubel een afspraak gehad met Lisa Voet voor interieuradvies. Zij heeft ons top geholpen en is een hele leuke en spontane dame die goed advies geeft. Ik raad iedereen aan om bij haar advies te krijgen voor je interieur en alles wat erbij hoort.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Zijn klantvriendelijke mensen die daar werken.

Beste mevrouw Dona, meneer Mark,
Bedankt voor deze mooie 5-sterren beoordeling en het prachtige compliment naar Lisa. Wij zullen uw compliment met veel plezier aan haar doorgeven.
Beste mevrouw Dona, meneer Mark,

Sylvia Broere

Online eetkamerstoelen gekocht en wat zijn ze mooi! stoelen van een bijzonder mooie kwaliteit. Snel geleverd volgens afspraak!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Goede adviezen en afspraken keurig nageleefd

Beste mevrouw Broere,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat de stoelen snel geleverd zijn en dat ze prachtig staan.
Heel veel plezier van uw nieuwe eetkamerstoelen.
Beste mevrouw Broere,
Heel veel plezier van uw nieuwe eetkamerstoelen.

Wieger

Wij zijn erg fijn geholpen door Catharien Koolen. Ze gaf ons een eerlijk advies, ze heeft verstand van alle materialen, nam de tijd voor ons en dacht goed met ons mee vanuit onze smaak. Daaraan... Wij zijn erg fijn geholpen door Catharien Koolen. Ze gaf ons een eerlijk advies, ze heeft verstand van alle materialen, nam de tijd voor ons en dacht goed met ons mee vanuit onze smaak. Daaraan voorafgaand hebben we een uitgebreid adviesgesprek gehad bij een styliste/interieuradviseur (Lisa Voet). We hadden zelf wel wat ideeën, maar Lisa maakte dit tot een mooi/kloppend geheel. Inclusief plattegrond met afmetingen etc. We gingen daardoor met een gerust hart tot de aankoop over van een aantal meubels, omdat we wisten dat het bij elkaar zou passen.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Groot assortiment, in meerdere prijssegmenten beschikbaar. Om te mengen ideaal. Eerlijk advies. Ze denken met je mee vanuit jouw smaak.

Beste meneer Wieger,
Beste meneer Wieger,
Bedankt voor uw positieve woorden! We zijn blij om te lezen dat u blij was met de hulp van Catharien en Lisa. We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels. Geniet er van!
Samira Huibregtse

Esther

Na een paar rondjes lopen door de winkel viel ons oog gelijk op een super mooie bank in de showroom. wij werden goed begeleid door de verkoopster Catharien zij liet ons de opties en functies zien... Na een paar rondjes lopen door de winkel viel ons oog gelijk op een super mooie bank in de showroom. wij werden goed begeleid door de verkoopster Catharien zij liet ons de opties en functies zien zodat wij de perfecte bank konden kopen. Na verloop ook nog eens begeleid bij een keuken kijken bij de Superkeukens en vervolgens met een prachtige bank en een perfecte keuken het pand verlaten!!!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Reageren goed via de telefoon en mail

Beste mevrouw Esther,
Beste mevrouw Esther,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u dubbel geslaagd bent en dat Catharien u zo goed begeleid heeft hierin. Heel veel kookplezier straks in uw nieuwe keuken en natuurlijk ook veel zitplezier van uw nieuwe bank.

Joke

Bank gekocht en heel vakkundig en eerlijk geholpen door Catherine.

Vakkundig

Beste mevrouw Joke,
Bedankt voor uw review en het mooie compliment aan Catharien, ik zal het aan haar doorgeven.

A. Webster

Vorige week een eettafel met 3 stoelen en een 3 persoonsbank gekocht na zeer vriendelijk en met top advies te zijn geholpen door medewerkster Catherine!
We gaan aftellen en kijken er zeer naar...
We gaan aftellen en kijken er zeer naar uit!

Overzichtelijk en vriendelijke medewerkers

Beste mevrouw Webster,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling. We gaan uw mooie compliment doorgeven aan Catharien. Alvast heel veel plezier van uw nieuwe eettafel en eetbank.
Beste mevrouw Webster,

Pieter Vermeer

Prettige verkopers, mooie winkel

Personeel

Beste meneer Vermeer,
Beste meneer Vermeer,
Bedankt voor het compliment en de mooie 5-sterren. We doen altijd ons uiterste best om onze klanten een fijne woonbeleving mee te geven, fijn dat u dit ook zo ervaren heeft.

Pascal

Topservice

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Meedenken met de klant/servicegerichtheid, mooi, ruim en speciaal assortiment

Beste meneer Pascal,
Beste meneer Pascal,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat onze winkel als mooi en ruim wordt ervaren door u als klant. We denken graag met onze klanten mee om zo tot het perfecte interieur te komen.

Daisy

Samen met mijn moeder was ik gisteren naar De Ruijtermeubel geweest ivm de aanschaf van een nieuwe eettafel en bankje voor mijn nieuwe woning. Martin Stelling heeft ons uitstekend geholpen om de... Samen met mijn moeder was ik gisteren naar De Ruijtermeubel geweest ivm de aanschaf van een nieuwe eettafel en bankje voor mijn nieuwe woning. Martin Stelling heeft ons uitstekend geholpen om de juiste keuze te kunnen maken. Wat heeft hij een passie voor zijn vak! Ik zou iedereen zeker aanbevelen om voor de aanschaf van meubelen naar de Ruijter Meubel te gaan.

Beste Daisy,
Beste Daisy,
Bedankt voor dit prachtige review. Het compliment aan Martin gaan wij zeker doorgeven. Heel veel plezier straks van uw eettafel met bankje en natuurlijk veel woonplezier in uw nieuwe woning.

dhr Walraven

Zeer prettig geholpen

goede service; zeer klantvriendelijk

Beste meneer Walraven,
Bedankt voor deze mooie complimenten.