Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid?
Hoe beoordeelt u de kennis van de medewerk(st)ers?
Hoe heeft u het contact met dit bedrijf ervaren?

Rien de Looff

Wij hebben vandaag (19 juni) een zeer vriendelijke en vakkundige adviseur mogen begroeten (Martin), die ons de perfecte combinatie heeft verkocht. Dit hadden wij zelf nooit kunnen bedenken, bedankt... Wij hebben vandaag (19 juni) een zeer vriendelijke en vakkundige adviseur mogen begroeten (Martin), die ons de perfecte combinatie heeft verkocht. Dit hadden wij zelf nooit kunnen bedenken, bedankt daarvoor.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Persoonlijke benadering met goede adviezen

Beste meneer de Looff,
Beste meneer de Looff,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling en wat een mooi compliment aan mijn collega Martin. Wat leuk om te lezen dat u samen tot de perfecte combinatie bent gekomen. Ik wens u alvast heel veel plezier van uw nieuwe meubelen!

Jacqueline Lombard

Een gastvrij ontvangst waarbij de verkopers, wanneer wij het nodig hadden ons van een eerlijk en professioneel advies dienden.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Mooie ruime winkel met groot assortiment. Vriendelijke ervaren verkopers

Beste mevrouw Lombard,
Bedankt voor het compliment en de prachtige 4-sterren. Mijn collega's staan ook voor eerlijk advies en klantvriendelijkheid, fijn om te lezen dat u dit ook zo ervaart....
Beste mevrouw Lombard,

Miranda Mohringer

Revello hoekbank gekocht!
Niet compleet met kussens!
Terwijl het wel in de showroom staat
aangegeven met kussen (lendenkussens)
Uiteindelijke de kussens bij besteld.
Anders...
Revello hoekbank gekocht!
Niet compleet met kussens!
Terwijl het wel in de showroom staat
aangegeven met kussen (lendenkussens)
Uiteindelijke de kussens bij besteld.
Anders bengelen onze benen als we op de bank zitten. Geen goede ervaring met de Ruijter, terwijl dit onze 3 bankstel bij de RUIJTER. Nooit zo iets meegemaakt!

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

De Chauffeur en zijn collega hebben de bank keurig uitgepakt en neergezet!
En zeer klantvriendelijke!

Van rossum

Matig

Niet

Mevrouw Koelewijn

mooie meubels goed geholpen

Beste mevrouw Koelewijn,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen.

Sander Eesten

Fijne meubelzaak, goede service en mooie meubels. De bezorging was ook erg vriendelijk en netjes. We komen zeker een keer terug.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Grote collectie, mooie winkel, verkopers en bezorgers

Vlieger

De verkoop deed enorm zijn best maar helaas gold dat de hardste schreeuwers snel worden geholpen. We hebben ons diverse malen aangemeld bij de balie maar helaas. Na lang wachten toch goed geholpen.... De verkoop deed enorm zijn best maar helaas gold dat de hardste schreeuwers snel worden geholpen. We hebben ons diverse malen aangemeld bij de balie maar helaas. Na lang wachten toch goed geholpen. Is het een idee dat er een klant-volgsysteem komt?
Na aanmelding bij de balie een nummer krijgen o.i.d.?

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

De opstelling in het bedrijf en de grote keuze

S. van Kooperen

Heel teleurstellend

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Op dit moment kan ik dat niet bedenken

Beste meneer van Kooperen,
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent in ons. Dit omdat we onze klanten juist een positieve ervaring willen geven.
Ik...
Beste meneer van Kooperen,
Ik zou u dan ook willen vragen om uw ervaring te mailen naar kim@deruijtermeubel.nl Wellicht dat ik nog iets voor u kan betekenen. Daarnaast wil ik ook graag uw punten intern meenemen om onze processen te kunnen verbeteren.

H. Lich

Super blij met mijn aankoop.

Wat zijn de sterke punten van De Ruijtermeubel?

Grote winkel,groot aanbod, kwaliteit en goed geholpen.

Beste meneer Lich,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u super blij bent met uw aankoop. Veel plezier van uw nieuwe meubelen en graag tot een volgende keer.
Met...
Beste meneer Lich,

Gijs Nieuwenhuis

Goede producten, niet heel goedkoop, soms fouten in nota maar netjes afgehandeld

goede kwaliteit

Beste meneer Nieuwenhuis,
Beste meneer Nieuwenhuis,
Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te lezen dat de producten die wij aanbieden in de smaak vallen bij onze klanten. Wij zullen uw beoordeling m.b.t. het contact en de fouten in de nota meenemen om onze interne processen te kunnen verbeteren.