Frans

Snelle reactie en uitstekende planning, op dag zelf aankondiging. Kwamen op afgesproken tijd, rustig en schoon gewerkt met prima resultaat!! Wij zijn zeer tevreden.

Hoogezand

JM A.

Tijd genomen voor vragen, uitgelegd hoe alles werkt, professioneel met hart voor de zaak.

Annen

Verbeek

Kundige veger, legt alles goed uit

Kommerzijl

JM. v.d. A

Een echte schoorsteenveger met roetvegen overal. Waar vind je die nog? Professioneel, tijd nemend, heldere taal, voorzichtig met het interieur. Met als resultaat een schone schoorsteen. Dank!

Annen

Agnetha Jutte

Goede ervaring, miste onderdelen bij de houtkachel dit is netjes opgelost. Zeer tevreden!

Mantgum

Jorrit mastenbroek

Goeie service! Wij kregen geluk hulp en goeie uitleg over stoken

Zuidlaren

Tineke Helfferich

Vanmiddag is Tjalling langs geweest en die heeft goed werk geleverd en alles keurig schoon achter gelaten.

In Stiens

Van Slageren

Mijn schoorsteen is goed geveegd, geen rommel gemaakt, goede service, en klantvriendelijk gerichte veger.

Kollumerzwaag.

Danny

Oorspronkelijk de pelletkachel zelf aangekocht en aangesloten, maar niet zoals het echt hoort blijkbaar. De schoorsteenbrigade was het derde bedrijf dat nu langs was gekomen. Zeer vriendelijk... Oorspronkelijk de pelletkachel zelf aangekocht en aangesloten, maar niet zoals het echt hoort blijkbaar. De schoorsteenbrigade was het derde bedrijf dat nu langs was gekomen. Zeer vriendelijk persoon, heeft de installatie proffesioneel aangesloten en afgewerkt. Mooi alles gepoetst behalve mijn witte muur, die kan ik nu voor de derde maal herschilderen maar als het probleem van condensie is opgelost neem ik dit er graag bij. Momenteel zeer tevreden en een bedrijf dat ik zeker zal aanraden aan andere mensen.

Putte / woensdrecht

J. Verbree

Afspraak snel gemaakt, geen maandenlange wachttijden. Vriendelijke schoorsteenveger die ook even verder kijkt naar de rookgas afvoer. Wij zijn prima geholpen!

Assen