O.H.M Schilte

- mail ontvangen met bevestiging van datum en tijdstip
- Vriendelijk, attent personeel. - Telefonisch afspraak gemaakt om schoorsteen te vegen, binnen een week kon dit plaats vinden.
- mail ontvangen met bevestiging van datum en tijdstip
- Vriendelijk, attent personeel.
- Goede uitleg en keurig werk geleverd
- Corona- maatregelen werden nageleefd

Drachten

Vos

Zeer goed en professioneel en goede service.

Assen

M.R.S Kachels&Haarden Oudwoude

Heel goed georganiseerd bedrijf, zeer correcte behandeling door de schoorsteenveger. goed werk, met respect voor mn nieuwe vloerkleed!

Parrega

Antoon Koolhout

Vandaag voor het eerst samen met mijn buren de schoorsteen laten vegen. Zeer goed elektrisch geveegd en geen rotzooi. Kundige en goed gehumeurde medewerker. Ik kan het iedereen aanraden. Volgend... Vandaag voor het eerst samen met mijn buren de schoorsteen laten vegen. Zeer goed elektrisch geveegd en geen rotzooi. Kundige en goed gehumeurde medewerker. Ik kan het iedereen aanraden. Volgend jaar weer.

Wamel

Huisman

Prima geregeld, mooi op tijd aanwezig en goed schoongemaakt.

Buitenpost

De meijer

En snelle en goede service kunnen we weer een jaartje veilig en kacheltje opstoken ?

Klein zundert

Albert Dijkstra

Prima organisatie. Snelle inplanning, klantgericht. Schone afwerking binnenshuis; behulpzaam, vriendelijk, vlotte werker.

Wergea

Maarten Bicknese

Prima schoorsteenveger. Keurig aan afspraak houden. Op tijd; tevoren even een belletje. Goede uitleg en prettig contact tijdens werk. Schoon gewerkt en vlot. Kortom: aanbevolen.

Etten-Leur

Irene

Mooi op tijd en netjes gewerkt.

Groningen