4.9 /10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

checkbox0% beveelt De Skischuur aan!

Zegert van Eijk

Deskundig advies, een prettige benadering, vaklui!

Twee paar ski’s, skischoenen

Pien Hannink

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Topper de top. Super geholpen, goede apparatuur en advies op maat.

Product of service:
Ski’s en stokken. Onze dochters komen binnenkort ook!

Liselore

Enorm blij met de goede service èn met een mooie paar ski’s! Bedankt!

Ski’s K2 Disruption

Heidi Hilhorst

Heel fijn en goed geholpen

Ski's

John Hermsen

Top communicatie via de mail. Heel goed geholpen toen ik in de Skischuur was. Hier kom ik zeker terug.

Snowboard K2 Passport, snowboard tas

Jeroen Boks

Top! Goede persoonlijke service en de benodigde informatie over alles wat ik nodig had.

Klaas

Ik was op zoek naar nieuwe skischoenen. Ik ben supergoed geholpen, er werd alle tijd voor uitgetrokken en er was een duidelijke en eerlijke uitleg. Verschillende modellen werden te voorschijn gehaald om tot een optimale keuze te komen. Mijn ervaring is dat je bij de skischuur altijd vriendelijk en deskundig geholpen wordt met een eerlijk advies.

Skischoenen

Rik Burger

Snowboard + binding (2e hands) gekocht! Soms maakt een impulsieve aankoop blij, zo ook deze keer! Deze winter was het plan om vaker te snowboarden! Gaat nu zeker lukken! 🏂 En bij @skischuur in Ermelo hebben ze nu nog een groot aanbod aan tweedehands ski’s en snowboards. #nideckersnowboards #snowboarding 🇦🇹🇨🇭🇫🇷🇮🇹

Snowboard + bindingen

Wilco Post

Een nieuw snowboard opgehaald hier en perfect geholpen. Prijs-kwaliteit verhouding is top. Kom hier zeker terug!

Snowboard

Wim-Paul

Geweldig advies en hulp bij het kopen van ski's en eerder al skischoenen. Perfect geholpen en prettig gesprek met een wintersport liefhebben en kenner.

Dynastie Speed Vtech Ski's

Jolanda

Super fijne zaak waar ze verstand hebben van ski/snowboard materiaal. Zojuist een paar ski’s gekocht. Heel goed geholpen om de juiste keuze te maken! Had zelf vorig seizoen al mijn ski’s en schoenen daar gekocht! Kan het iedereen aanbevelen! 👍🏻

Cas delorme

Vriendelijke mensen die echt verstand hebben van alles wat met skiën en snowboarden te maken heeft, ze kijken echt naar wat het beste voor jou is.

K2 ski’s en skischoenen

Lester Buitenhuis

Top zaak, met goeie hulp en kennis!

Ski’s met skischoenen

Guusje

Vriendelijk en enthousiast personeel met goede vakkennis! Er werd alle tijd genomen voor je en goed advies gegeven! Zeker aan te raden!

Product of service:
Head skistokken, zooltjes, Fischer Boa schoenen en Rossignol ski’s.

Frank

Vriendelijk en persoonlijk. Denken mee en geven eerlijk advies. Nemen de tijd om te adviseren.

2x ski dynastar speed 74

De Skischuur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Skischuur heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 oktober 2022

De Skischuur

'De Skischuur' vind je midden in het land in de plaats Ermelo. Er staan meer dan 1500 ski- en snowboardsets. De Skischuur biedt tweedehands maar ook nieuw materiaal. Voor elk budget heeft 'De Skischuur' materiaal in huis.

Watervalweg 155

3853 PS Ermelo

Zegert van Eijk

Deskundig advies, een prettige benadering, vaklui!

Twee paar ski’s, skischoenen

Pien Hannink

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Topper de top. Super geholpen, goede apparatuur en advies op maat.

Product of service:
Ski’s en stokken. Onze dochters komen binnenkort ook!

Liselore

Enorm blij met de goede service èn met een mooie paar ski’s! Bedankt!

Ski’s K2 Disruption

Jolanda

Cas delorme

K2 ski’s en skischoenen

Lester Buitenhuis

Top zaak, met goeie hulp en kennis!

Ski’s met skischoenen

Guusje

Product of service:
Head skistokken, zooltjes, Fischer Boa schoenen en Rossignol ski’s.

Frank

2x ski dynastar speed 74