8.9 /10

checkbox96% beveelt De Verkeersacademie aan!

De administratie
Het intakegesprek
Informatie in de studiegids

Jorrit

Opleiding voor wrm bevoegdheid met veel plezier gevolgd. Veel geleerd door vakbekwaam personeel en professionele begeleiding.

Uiterst professioneel en vakbekwaam met enthousiaste onderwijzers.
Geen.
Wrm bevoegdheid

Anton van Oort

Ik heb een zeer goede ervaring met de verkeersacademie gehad

Strak georganiseerd , kundige docenten
Instructeursopleiding B klassikaal

Daniel Hessler

Ik ben niet zo van in de schoolbanken zitten.. maar met de instructeurs opleiding van de verkeersacademie heb ik werkelijk genoten van elke les! Leuke gezellige mede studenten.. en 2 TOP docenten (Theorie) Monique Vos en (Praktijk) Margreet.. Heel duidelijk in de uitleg en op elke vraag krijg je een zeer uitgebreid en gedetailleerd antwoordt.. (MONIQUE VOS) Ik zal jou nooit vergeten! En Irene Kramer van kantoor is ook een toppertje! Zonder jou had ik dit nooit kunnen realiseren! Ook jou zal ik nooit vergeten!

Goed in de comunicatie en geweldige lesstof!
Instructeurs opleiding categorie B WRM

Issi

Zeer slechte, veel discriminatie

Ik heb de lees gevolg

Izzet Karaevli

Ik heb met me collega’s en Rinie veel geleerd en gelachen leuke tijd doorgebracht. Een ding is zeker Rinie zou me nooit meer vergeten. Verkeers Academie Rinie Tanja Betsie ik wil jullie bedanken voor al jullie hulp

Geen top geregeld
Rinie is een ervaren leraar waar hij al je vragen kan beantwoorden onderbouwend kan formuleren.

Kootstra Rijopleidingen

heel goed

Vakkundige docenten
Aangekocht product
Opleiding tot RIS instructeur gevolgd met goed resultaat. Vakkundige docent Rini. Een echte aanrader.

Michèle Vossebeld

Fijne begeleiding en bereid tot meedenken!

Alles is oké!
Goed georganiseerde opleiding met leerzame en humorvolle lessen. Ik heb alle examens (auto) in 1 keer gehaald. Mijn complimenten aan Tanja, Riny en Betsie! Zij staan altijd voor je klaar. Vooral het laatste moment, drie dagen voor het examen fase 3, konden zij mij gelukkig weer motiveren en gingen snel in de weer voor een oplossing: ze vonden alsnog een vervangende rijschool met leerling ;))
examen rijinstructeur auto

N

Slecht met name aan Gijs Kantelberg

Leerlingen serieus nemen en fouten erkennen ipv ontkennen. Niet zomaar een opleiding voor een leerling stopzetten.
Het ziet er oké uit totdat je tegen foute antwoorden in de toetsen aanloopt en dan is de directeur beledigd en zet je opleiding direct stop.
Opleiding rijinstructeur

Antwoord De Verkeersacademie

Beste Nienke, Bedankt voor je review. Graag reageren we daarop. Zoals bekend zijn wij in de weken 30 tot en met 32 gesloten in verband met de zomervakantie. Je hebt toen via Google het privénummer van een collega opgezocht en haar meermaals en, op z'n zachtst gezegd, nogal onbehoorlijk benaderd. Je had vragen over twee toetsvragen. Omdat mijn collega zich geschoffeerd voelde door 1) jouw agressieve benadering, en 2) het feit, dat ze vanuit haar vakantieadres niks voor je kon betekenen en jij dat haar probleem vond heb ik het overgenomen. Ik heb docenten in hun vakantie gevraagd te reageren. Dat hebben ze gedaan. Je hebt uitleg gekregen over de vragen waarvan jij dacht dat die fout waren. Met die uitleg was je het niet eens en ben je ook tegen mij enorm tekeer gegaan. Niet 2 of 3 appjes, maar ht ging de hele dag door. Toen ik daarop je nummer blokkeerde, ging het via SMS ook nog een paar dagen door. Zelfs in onze vakantie stonden we voor jou klaar en nóg was het niet genoeg en leverde ons dit vele scheldpartijen op via app, mail en social media. Het besluit om een opleidingsovereenkomst met een student te ontbinden nemen wij niet lichtvaardig. Maar wanneer er sprake is van grensoverschrijdend gedrag en er geen enkel respect voor medewerkers van De VerkeersAcademie wordt getoond trek ik inderdaad een grens. Ik was niet beledigd, jij hebt mij en diverse collega's beledigd. Dat is een heel groot verschil. Alle cursusgelden en examengelden storten we terug zodra we terug zijn van vakantie. En het boekenpakket mag je zelfs houden. Ook langs deze weg wens ik je heel veel succes met het behalen van je diploma. Met vriendelijke groeten, Gijs Kantelberg

Geantwoord op

Soufiane

Ik wil het team van De VerkeersAcademie bedanken voor de lessen en service

Ik heb de blended lessen als erg leerzaam en gezellig ervaren. Ik heb al mijn theorie-examens in een keer gehaald dankzij de super duidelijke en leerzame klassikale lessen van Erik Westra zonder heb was het niet gelukt! Ook de praktijklessen met Margreet & Rene waren erg handig en examengericht waardoor het ook daar na de tweede keer perfect ging! Ook het team achter de schermen heeft mij altijd super goed geholpen en altijd netjes te woord gestaan. Ik ben super erg tevreden over de service en ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen. Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor alles! Mocht ik nog ergens iets kunnen betekenen en een review achterlaten op de site doe ik dat met alle liefde! Ik ben er ook overtuigd van dat ik over een tijdje terug kom voor de WRM rijinstructie A en bijscholing! Nu ga ik eerst lekker genieten van dit mooie vak en beginnen aan mijn avontuur. Nogmaals bedankt voor alles en hopelijk tot snel!
Rijinstructeur opleiding

Autorijschool Wattel

Zeer professioneel!

Passie, opbouw, inzicht en meegaand.
Koffie en sanitair
R.I.S. 2.0

Frank Biemans

Zaterdag opleiding gedaan bij Rinie afgelopen jaar en super geholpen door iedereen!! Veel tijd voor persoonlijke aandacht

Geen verbeterpunten, alles wat top geregeld
Veel humor en tijd voor een praatje
Categorie B

Inge Wilmer

Top bedrijf! ( ervaring locatie Best)

Blijf vooral zo doorgaan!
Goeie gedegen opleiding, makkelijk benaderbaar, super vriendelijk, staan altijd voor je klaar!
Opleiding rij-instructrice cat. B

Yasin

Goede academie ben blij dat ik het via hier heb behaald!

Riny top docent met humor Administratie goed geregeld
Tipje: af en toe minder vaktermen gebruiken
Diploma

Dyanne

SterSterSterSterLege ster

Opleiding zit leuk in elkaar. De docenten hebben ontzettend veel kennis van zaken! In het bijzonder Sietse Witmer en Marc Everaers!

Examentraining wordt ruim de tijd voor je genomen! Geen vraag is te gek of te veel
Instructeursopleiding categorie B

Autorijschool Stein

Prettig, goede praktijklessen gehad van Hans den Haan. Als Hans tevreden is over het niveau dan rol je haast met garantie het examen door.

Verkeersacademie zoekt partners op die kwaliteit leveren
Voor een Groninger zou een locatie in het noorden een goede toevoeging zijn.
B-E combinatie wrm

De Verkeersacademie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Verkeersacademie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 juli 2014

De Verkeersacademie

De VerkeersAcademie heeft zich sinds 1971 ontwikkeld tot hét opleidingsinstituut in het verkeer. Hierdoor staan onze cursisten zeer hoog aangeschreven en kunnen ze overal aan de slag. De VerkeersAcademie heeft vestigingen in Nieuwegein, Best, Amsterdam en Zwolle. De VerkeersAcademie biedt ook e-learning.

Newtonbaan 2

3439 NK Nieuwegein

De administratie
Het intakegesprek
Informatie in de studiegids

Jorrit

Uiterst professioneel en vakbekwaam met enthousiaste onderwijzers.
Geen.
Wrm bevoegdheid

Anton van Oort

Ik heb een zeer goede ervaring met de verkeersacademie gehad

Strak georganiseerd , kundige docenten
Instructeursopleiding B klassikaal

Daniel Hessler

Goed in de comunicatie en geweldige lesstof!
Instructeurs opleiding categorie B WRM

Kootstra Rijopleidingen

heel goed

Vakkundige docenten

Michèle Vossebeld

Fijne begeleiding en bereid tot meedenken!

Alles is oké!

Ik wil het team van De VerkeersAcademie bedanken voor de lessen en service

Rijinstructeur opleiding

Autorijschool Wattel

Zeer professioneel!

Passie, opbouw, inzicht en meegaand.
Koffie en sanitair
R.I.S. 2.0

Frank Biemans

Geen verbeterpunten, alles wat top geregeld
Veel humor en tijd voor een praatje
Categorie B

Inge Wilmer

Top bedrijf! ( ervaring locatie Best)

Blijf vooral zo doorgaan!
Opleiding rij-instructrice cat. B

Yasin

Goede academie ben blij dat ik het via hier heb behaald!

Riny top docent met humor Administratie goed geregeld
Tipje: af en toe minder vaktermen gebruiken
Diploma

Dyanne

Instructeursopleiding categorie B

Autorijschool Stein

Verkeersacademie zoekt partners op die kwaliteit leveren
Voor een Groninger zou een locatie in het noorden een goede toevoeging zijn.
B-E combinatie wrm

De Verkeersacademie heeft de volgende resultaten bereikt: