Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

Chrissy Stenger

Vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee en zijn gastvrij! Goede ervaring gehad.

Via vriendin

Geweldig geholpen en geadviseerd

Via bekenden

Prima zaak. Geen poespas, gewoon een goede vloer.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Langsgereden in de Waarderpolder :)

Heel goed geholpen!

Aswintha

Goed advies, zeer klantvriendelijk. Doet een stapje extra voor de klant en geeft de klant de tijd.

Gevonden via internet

Dennis

2 keer eerder al laminaat gehaald , vandaag even gebeld of ze het laminaat nog hadden wat ik 2 jaar geleden ook hier gehaald had. Geen probleem was nog op voorraad! Werd keurig even apart gehouden... 2 keer eerder al laminaat gehaald , vandaag even gebeld of ze het laminaat nog hadden wat ik 2 jaar geleden ook hier gehaald had. Geen probleem was nog op voorraad! Werd keurig even apart gehouden en kon het meteen ophalen .
Vriendelijk personeel die je zelfs even helpen met inladen. Al met al een goede winkel met goed personeel ! Het is dat ik niet dagelijks laminaat koop anders was ik hier zeker vaker geweest haha.

Verbeterpunten of tips winkel

Geen . Gewoon zo door gaan !

Google

Goed onthaal, en goede service

Via google

Goed advies, plezierig geholpen, goed dat de verkoper 2 monsters meegaf, goede keuze ongedwongen kunnen maken!

Nee, geen aanmerkingen

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via mijn aannemer die er geregeld laminaat haalt

Mohamed Ramdi

Heb vandaag mijn nieuwe vloer hier gekocht, ben super netjes te woord gestaan en deskundig geholpen. Raad laminaat outlet zeker aan!!

Via mijn broer

Janmaat/Cosgrove

Geweldig service, voorbereiding en de paar kleinere problemen die onstonden naar alle tevredenheid opgelost

Verbeterpunten of tips winkel

Eigenlijk niet. geweldige keuze, meer dan redelijke prijzen.

Google