Kennis personeel
9.6/10
Diversiteit in aanbod

R.Wijnoogst

Goedemorgen twee geleden ff gesnuffeld bij jullie aan het laminaat natuurlijk.De prijzen roken uitdagend en het lamininaat ook.We hadden wat gezien notities gemaakt en ik werd in de map... Goedemorgen twee geleden ff gesnuffeld bij jullie aan het laminaat natuurlijk.De prijzen roken uitdagend en het lamininaat ook.We hadden wat gezien notities gemaakt en ik werd in de map geduwd,Gister de zestiende weer langs geweest en mijn naam uit de map gehaald.En daar gingen we kijken of het er nog lag yeeeeee happy het was er nog.Ik blij en jullie natuurlijk ook.Maar na dit verhaaltje het personeel is top gekkigheid geintje vriendelijk geduldig Dus al met al Ik zou het iedereen aanraden goed personeel en top lamininaat.En als ik de fiets niet win jammer.MMaar ik blijf het aanraden outlet lamininaat waardepolder, thanks gezellige mensen.

nee

Door mijn zoon.

Eveline Mocking

Goed advies en snelle service.

Via de timmerman.

Bij binnenkomst kwam er meteen een werknemer naar me toe met de vraag of hij mij kon helpen.
Dat was heel plezierig gezien ik al wist wat ik wilde kopen.
Ik kreeg een kopje koffie...
Dat was heel plezierig gezien ik al wist wat ik wilde kopen.
Ik kreeg een kopje koffie aangeboden (heerlijke koffie)en kon gaan zitten aan een tafel, waar we mijn bestelling voor een laminaat vloer konden afwikkelen.
Goeie uitleg over ondervloer en plinten.
Vriendelijke benadering, kortom ik ben heel tevreden.

Nee hoor.

Via familie

Omar Ibrahim

Vriendelijk personeel dat met je meedenkt

Verbeterpunten of tips winkel

Iets duidelijk informatie over het verschillende type laminaat. Personeel heeft het wel uitgelegd.

Via een kennis

Irene.meijer@klm4u.com

Wij hebben in november een laminaat vloer gekocht en eergisteren mooie hoge plinten. Wij een kregen een goed en duidelijk advies en tips en trics hoe sommige dingen gedaan moesten worden. Mijn... Wij hebben in november een laminaat vloer gekocht en eergisteren mooie hoge plinten. Wij een kregen een goed en duidelijk advies en tips en trics hoe sommige dingen gedaan moesten worden. Mijn schoonzus en ik (onervaren klussers) hebben het laminaat gelegd en waren euforisch over het resultaat. Klussen met zussen is nu onze slogan.

Verbeterpunten of tips winkel

Het personeel heeft veel kennis neemt de tijd en we kregen ook samples mee om bij daglicht een beter beeld te krijgen. De winkel is voor mij overzichtelijk. Prima is alle keuze te overzien.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Ik reed toevallig langs op weg naar Ikea. Maar het aanbod is niet te vergelijken. Ik ben reuze blij dat ik gestopt ben. Het laminaat maar ook de plastic dempende ondervloer is mooi en handig.

Hogeweg

Je kunt voor de deur parkeren, de medewerkers weten waarover zij het hebben, veel keuze, groot aantal vloeren die als voorbeeld gelegd zijn om een indruk te krijgen.
Redelijke prijs voor het...
Redelijke prijs voor het bezorgen, dus een bijzonder positieve ervaring!

Niets mis mee

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

We reden er toevallig langs op weg naar de Sligro

Lianna

Onwijs fijne en prettige ervaring. Absoluut een aanrader. Super mooi laminaat uitgekozen met de deskundige. Ze nemen de tijd voor je en leggen alles heel goed uit ook qua verschil in laminaat... Onwijs fijne en prettige ervaring. Absoluut een aanrader. Super mooi laminaat uitgekozen met de deskundige. Ze nemen de tijd voor je en leggen alles heel goed uit ook qua verschil in laminaat keuzes. ook als je nog nooit een vloer gelegd heb........ met hun geduld en uitleg en voordoen moet het zeker goedkomen. Ze hebben ook een heel groot assortiment in plinten dus altijd een bijpassende plint. Het team heeft professionele kennis zijn behulpzaam en luisteren absoluut naar je wensen. Ben met een heel goed gevoel de winkel uitgelopen en ga het ook zeker aan andere aanraden. Nogmaals bedankt team!!!!

Verbeterpunten of tips winkel

Absoluut doorgaan zoals jullie nu doen.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via Google en doorgestuurd via collega interieur winkel

R.W. Zuidweg

Wij zijn zeer te spreken over Laminaat outlet. Niet alleen geven zij vakkundig advies, het personeel is ook zeer gastvrij en beschikt over een gezonde dosis humor. De etage met voorbeeldvloeren... Wij zijn zeer te spreken over Laminaat outlet. Niet alleen geven zij vakkundig advies, het personeel is ook zeer gastvrij en beschikt over een gezonde dosis humor. De etage met voorbeeldvloeren geeft een uitermate goede indruk van de diverse mogelijkheden en kleuren.

We twijfelden nog over de kleur van het laminaat en we mochten gewoon een aantal planken mee naar huis nemen. We hoefden eigenlijk niet eens dezelfde dag terug te komen.

Uiteindelijk hebben we daardoor een andere kleur gekocht dan dat wij eigenlijk in gedachten hadden.

Daniël heeft ons zeer prettig geholpen, waardoor wij met een tevreden gevoel én een nieuwe laminaatvloer huiswaarts zijn gegaan.

Hoe bent u in aanraking gekomen met De Vloerenzaak?

Via Google, maar ik heb bewust gezocht op laminaat outlet in Haarlem omdat ik wist dat deze er vroeger ook al was.

Sanne Essen

Prachtige winkel, uitgebreide collectie, vriendelijk personeel.

Verbeterpunten of tips winkel

Geen. Het zou leuk zijn als het cappuccino apparaat het volgende keer doet ;-)

Via Google

van de Pieterman

Vreselijk. In eerste instantie werden er al fouten gemaakt met namen. Uiteindelijk toch akkoord gegaan met de order. in eerste instantie waren we tevreden over het leggen van de houten vloer. Maar... Vreselijk. In eerste instantie werden er al fouten gemaakt met namen. Uiteindelijk toch akkoord gegaan met de order. in eerste instantie waren we tevreden over het leggen van de houten vloer. Maar er waren wel wat afwerk dingen zoals de mat die niet paste en de sierplint rondom de radiatoren. Hierover is contact geweest met mijn man en het leek te worden opgelost. Toen mijn man thuis kwam bleek hetgeen hij de dag ervoor te hebben besproken toch niet allemaal te zijn opgepakt. Hij heft hier op 05.12.2017 een mail op gestuurd met een paar dagen later een reminder. Tot op de dag van vandaag komt hier geen antwoord op! Prachtige vloer, maar slechte service!

Zie boven

Via familie