9.9 /10

checkbox100% beveelt De Websmid aan!

Advies

Heel kundig, klant vriendelijk veel prestashop kennis

Pieter Bakker

klantgerichte en deskundige aanpak

www.coach4geluk.nl

Fijne ervaring! De medewerkers van de Websmid denken goed mee, adviseren en leveren goed maatwerk. Daarnaast houden zij uitstekend contact met mij 'de klant'. Diverse expertises onder één dak. www.coach4geluk.nl Xian Wei Lu

Christelijke Boekhandel Elah

prima ervaring al enige jaren; behulpzaam om goed online te staan en er zoveel mogelijk uit te halen

deskundige adviezen en goed in meedenken behulpzaam
iets sneller op mailtjes reageren soms

Kooiker Infra B.V.

SterSterSterSterLege ster

De Websmid heeft onze oude website ook 'gebouwd' en is verantwoordelijk geweest voor het technische onderhoud ervan. Nu de nieuwe website ook aan hen toevertrouwd, wat geen vergissing is geweest.

Niet van toepassing, alles verliep soepel
Beschikbaarheid op zaterdag. Achteraf niet nodig geweest, maar wel een sterk punt dat de mogelijkheid bestond. Alles is via mail geregeld naar onze wens.

Alice in Wonderland Communicatie

Fijne ervaring: De Websmid denkt goed mee, adviseert en levert goed maatwerk. De uitvoering was vlot en gedegen .

Diverse expertises onder één dak.

Derrek Leeseman van Uw Huistraiteur

Onze ervaring is zeer positief. In korte tijd is onze site opnieuw ontwikkeld. Site is op maat gemaakt, dus geen standaardwerk. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

We ervaren de samenwerking als zeer professioneel: geen poespas, korte lijnen en de medewerkers zijn kundig en prettig in de omgang. Goede prijs-kwaliteit verhouding van de dienstverlening.

De Horst Mediation

Al vele jaren maakt en onderhoudt De Websmid onze websites. De ontwikkeling gaat snel en is voor ons niet meer bij te houden. Het is dan erg prettig dat de medewerkers duidelijk zijn in wat wel en niet kan en wat wel en niet verstandig is. Samen kom je dan tot een goed eindresultaat.

Wat knap is, is dat er meerdere mensen met hun eigen kwaliteiten aan de website werken. Samen bespreken ze de (on)mogelijkheden. Het resultaat wordt door één contactpersoon doorgegeven. Dat maakt dat het proces helder is.
Eerder factureren, zodat deze feedback sneller te geven is.

anonymous

De Websmid heeft mijn wensen vertaald naar een strakke, frisse webshop die precies zo is geworden zoals ik hem in gedachten had. Ze leveren erg goed werk tegen een gunstige prijs. De service is erg goed en altijd snel en adequate.

Ik kan geen verbeterpunten noemen
Flexibel,denkt mee,vakkundig.

Mark, Speelblokken XL

Zeer prettige samenwerking, je wensen worden vertaald in een super strakke site. Er word goed en open gecommuniceerd. Vragen en dingetjes die je anders wilt hebben word meteen aangepakt. We zijn zeer tevreden.

anonymous

Prettige ervaring met snelle en deskundige service.

Snelle service

anonymous

Zeer klantvriendelijk, innovatief en creatief. Snelle en adequate afhandeling van opdrachten.

Zeer klantvriendelijk (denkt mee met de klant)!

Eric Sloten

Wij werken al jaren samen met De Websmid en zijn erg tevreden met de samenwerking. Hun deskundige adviezen zijn niet bedoeld om snel geld te verdienen maar om ons als klant geld te laten verdienen op internet: met succes. Eerder bouwden zij alleen websites en webshops maar nu doen zo ook zoekmachine optimalisatie, Adwords en online marketing. Wij hebben ons hele pakket bij hen ondergebracht en zijn daar blij mee.

Goede adviezen, niet uit op snel geld maar willen juist ons als klant geld laten verdienen op internet.
Ze zijn soms wel druk.

Gido

Snelle hulp, altijd bereikbaar en verstand van zaken!

Vriendelijk, levert kwaliteit, bied snel hulp, denkt mee

anonymous

Met de ontwikkeling van mijn bedrijf in de loop der jaren ontwikkelde De Websmid mee. Een nieuw idee werkt hij uit maar zal hij eerst t.a.v. de website ook kritisch tegen het licht houden. Zijn adviezen zijn zeer waardevol.

Snel, to the point, meedenkend, vriendelijk, betrouwbaar.

De Websmid verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Websmid heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.9/10
  • checkEerste review geschreven op 24 mei 2016

De Websmid

Een nieuwe website laten maken die goed gevonden wordt door Google tegen een lage prijs. Wij bouwen professionele Presta webshops. Voorbeeld webshops en websites die u zelf kunt onderhouden.

Marsweg 65

Kooiker Infra B.V.

SterSterSterSterLege ster

Niet van toepassing, alles verliep soepel

Alice in Wonderland Communicatie

Diverse expertises onder één dak.

Derrek Leeseman van Uw Huistraiteur

De Horst Mediation

Eerder factureren, zodat deze feedback sneller te geven is.

Ik kan geen verbeterpunten noemen
Flexibel,denkt mee,vakkundig.

Mark, Speelblokken XL

anonymous

Prettige ervaring met snelle en deskundige service.

Snelle service

anonymous

Zeer klantvriendelijk (denkt mee met de klant)!

Eric Sloten

Ze zijn soms wel druk.

Gido

Snelle hulp, altijd bereikbaar en verstand van zaken!

Vriendelijk, levert kwaliteit, bied snel hulp, denkt mee

anonymous

Snel, to the point, meedenkend, vriendelijk, betrouwbaar.

De Websmid heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.9/10