9.4 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Gerrie Silvrants Beauty & Health

Goed en goede service

stofzuigerzakken

Har

SterSterSterSterLege ster

Binnen twee dagen een afspraak gekregen om een onderdeel van onze wasmachine te vervangen, en uitgevoerd door een zeer vakbekwame en vriendelijke man. Bravo

nieuw manchet voor wasmachine

Peeters

Fijne zaak. Goede service.

Har van Herten

Adequate, vriendelijke en klantgerichte service.

Roumen

Uitstekende service. Daarom zijn wij vaste klant voor al ons witgoed.

Reparatie Miele wasautomaat

Van der Arend

OK

kookplaat

Van der linden

Heel goede service

Heuijerjans

Goede uitleg. Ze nemen de tijd voor je.

wasautomaat

kurvers

prima service

kookplaat en ijskast

Miek

Fijne service, prima geholpen in de winkel,verkoopster heeft verstand van zaken top

Snelle service en klantvriendelijke medewerkers

J verhaegen

Vriendelijk en behulpzaam en goede service

Mixer

R. Timmermans

Ik heb een prima ervaring gehad met Bex Elektro! Zowel met het advies en de offerte, als de plaatsing van mijn nieuwe inbouw vaatwasser. Vital was zeer beleefd en kundig en Stefan, degene die 'm uiteindelijk plaatste, was echt een topgozer! Dus een zeer tevreden klant hier!

ETNA inbouw vaatwasser

Mellema

Deskundig advies

Asko wasmachine

Theunissen

Super service

Wasdroger

Dé Witgoed Specialist Bex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 februari 2019

Dé Witgoed Specialist Bex

Bex Elektro is Dé Witgoed Specialist in midden Limburg, al 58 jaar staan wij voor persoonlijke, snelle en vakkundige service bij aankoop of reparatie. In onze showroom met ruim 800m2 treft u een zeer uitgebreid assortiment aan. Inbouwapparaten, wasverzorging, kleinhuishoudelijke apparaten en verlichting. Ook kunt u terecht voor een nieuwe keuken, in samenwerking met Verkoelen Keukenmontage ontzorgen wij u volledig, van ontwerp tot oplevering. Bex Elektro beschikt over alle premium partnerships met bekende merken; Atag, Bosch, Siemens, AEG, Liebherr, Quooker, Smeg en Pelgrim. Daarnaast zijn we Miele premium partner voor vrijstaande en inbouw apparaten. We leveren apparatuur vanuit onze eigen magazijn hierdoor, kunnen we onze klanten razendsnel van een nieuw product voorzien. Onze eigen technische dienst repareert daarnaast vakkundig en snel. Wilt u graag zelf uw apparaat repareren? Dan helpen we u uiteraard aan de juiste onderdelen hiervoor.

Roggelseweg 9

stofzuigerzakken

Har

nieuw manchet voor wasmachine

Peeters

Fijne zaak. Goede service.

Har van Herten

Adequate, vriendelijke en klantgerichte service.

Roumen

Uitstekende service. Daarom zijn wij vaste klant voor al ons witgoed.

Reparatie Miele wasautomaat

Van der Arend

OK

kookplaat

Van der linden

Heel goede service

Heuijerjans

Goede uitleg. Ze nemen de tijd voor je.

wasautomaat

kurvers