10 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist Drechtsteden aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Christian

Snel gereageerd, zeer vakkundig en open en transparant over het probleem. Zeer tevreden met deze vakman.

Product of service:
Wasmachine

Dé Witgoed Specialist Drechtsteden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Drechtsteden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 10/10