Paul Schmitz namens mevr. Sliepen
Prima service en duidelijke informatie t.a.v het te kopen produkt en wat nodig is om dit te kunnen leveren.
- Product of service:
- Wasmachine
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Geraedts aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Geraedts aan!
Goede, eerlijke service, voor een goede prijs.
Keurig geholpen en prettig gecommuniceerd met het maken van de afspraak.
Kapotte wasmachine; afspraak gemaakt en die is perfect nagekomen. Apparaat was niet meer te repareren.
vriendelijk en altijd tot helpen bereid
Top service!! Snel professioneel en klantgericht!
Bekwame monteur, prettig in omgang
Snelle afspraak. Goed geregeld.
Vriendelijk, hulpzaam, vakkundig
Goede producten, persoonlijke adviezen
Goede service en bereid om snel je probleem op te lossen
Snelle en kundige service
Fijn snekl gereageerd en gekomen.
Allereerst een monteur die een goed advies gaf, waarna wij tot aankoop van een nieuwe wasmachine hebben besloten.
Snelle service
Dé Witgoed Specialist Geraedts verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Geraedts heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Geraedts
Stationsweg 80
6075CD Herkenbosch
Goede, eerlijke service, voor een goede prijs.
Keurig geholpen en prettig gecommuniceerd met het maken van de afspraak.
vriendelijk en altijd tot helpen bereid
Top service!! Snel professioneel en klantgericht!
Bekwame monteur, prettig in omgang
Snelle afspraak. Goed geregeld.
Vriendelijk, hulpzaam, vakkundig
Goede producten, persoonlijke adviezen
Goede service en bereid om snel je probleem op te lossen
Snelle en kundige service
Fijn snekl gereageerd en gekomen.
Snelle service
Dé Witgoed Specialist Geraedts heeft de volgende resultaten bereikt: