9.5 /10

checkbox100% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

cas snoei

prima service!!

adviespol bv

prijs- kwaliteit klopt helemaal, top service

Familie Kerst

Staan altijd voor je klaar!

Moons

Den Ouden

Geen moeite te veel.

Bert Brinkman

SterSterSterHalve sterLege ster

Keurig teruggebeld en te woord gestaan. Snelle en correcte levering en plaatsing.

Jan van Leeuwen

Willeboordse

Klantgericht en goede service

Frank van Berkel

Fantastisch bedrijf, hier weten ze nog wat service is, aanrader!

Marcel

Duidelijke afspraken en snelle service. Precies wat je nodig hebt als consument.

Gerrit

Snel en efficient

Neeleman

SterSterSterSterLege ster

Eerst is er snel en voor weinig geld een afzuigkap opgehangen en daarna een wasmachine gekocht met een goede aanbeveling en de andere dag gebracht en geinstalleerd naar grote tevredenheid

Henk Overheul

Heel ervaren monteurs. Werken netjes en snel. Na installatie van een nieuwe koelkast had ik een vraag over een piepende wasdroger. Ondanks hun overvolle werkschema namen ze de tijd om mij te helpen.

Dé Witgoed Specialist Neeleman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 6 december 2018

Dé Witgoed Specialist Neeleman

Van Installatiebedrijf naar Witgoedspecialist. Al ruim 80 jaar een familiebedrijf. In ''de jaren 60'' startte de oprichter, opa Wim Neeleman met een eigen wasmachinefabriek in de loods achter de winkel. De zelf uitgevonden langzaam wasser ‘Ideal’ werd in die jaren gekocht maar ook verhuurd. Nu, met de 3e generatie aan het roer, Peter & Marite en hun zoon Christiaan, is Neeleman De Witgoed Specialist een modern bedrijf met een hoog service gehalte. Sinds 2004 aangesloten bij franchiseorganisatie Witgoed Specialist waardoor ook de prijzen op het juiste niveau zijn. Goed opgeleide, vakbekwame mensen in de winkel en bij uw thuis voor betrouwbare reparatie of het afleveren van uw nieuwe machine. Ook voor het vervangen van inbouwapparatuur in uw keuken bent u bij ons op het juiste adres. Wij geven vakkundig advies en leveren complete oplossingen. Geen verrassingen, daar doen wij aan. Alles tot in de puntjes geregeld, dat is bij ons vanzelfsprekend. In de winkel presenteren we een groot assortiment klein huishoudelijke apparaten. Met merken als KitchenAid - Magimix – Smeg – Fritel – Dyson – Miele – Electrolux – Whirlpool - AEG - Siemens – Bosch - Braun - Philips - Inventum kunnen we iedereen wel van dienst zijn. Regelmatig demonstreren we keukenmachines en bakken we wat lekkers in de winkel. U bent van harte welkom.

Kerkweg Oost 185

prima service!!

adviespol bv

prijs- kwaliteit klopt helemaal, top service

Familie Kerst

Staan altijd voor je klaar!

Moons

Jan van Leeuwen

Willeboordse

Klantgericht en goede service

Frank van Berkel

Fantastisch bedrijf, hier weten ze nog wat service is, aanrader!

Marcel

Gerrit