cas snoei
prima service!!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Neeleman aan!
prijs- kwaliteit klopt helemaal, top service
Staan altijd voor je klaar!
Vriendelijk, oplossingsgericht en snel
O.K.
Persoonlijke service
Geen moeite te veel.
Keurig teruggebeld en te woord gestaan. Snelle en correcte levering en plaatsing.
Klantgericht en goede service
Fantastisch bedrijf, hier weten ze nog wat service is, aanrader!
Duidelijke afspraken en snelle service. Precies wat je nodig hebt als consument.
Snel en efficient
Eerst is er snel en voor weinig geld een afzuigkap opgehangen en daarna een wasmachine gekocht met een goede aanbeveling en de andere dag gebracht en geinstalleerd naar grote tevredenheid
Heel ervaren monteurs. Werken netjes en snel. Na installatie van een nieuwe koelkast had ik een vraag over een piepende wasdroger. Ondanks hun overvolle werkschema namen ze de tijd om mij te helpen.
Dé Witgoed Specialist Neeleman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Neeleman
Kerkweg Oost 185
2741HD Waddinxveen
prijs- kwaliteit klopt helemaal, top service
Staan altijd voor je klaar!
Vriendelijk, oplossingsgericht en snel
O.K.
Persoonlijke service
Geen moeite te veel.
Klantgericht en goede service
Fantastisch bedrijf, hier weten ze nog wat service is, aanrader!
Snel en efficient
Dé Witgoed Specialist Neeleman heeft de volgende resultaten bereikt: