Peperkamp
Fijne communicatie
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Renaud aan!
99% beveelt Dé Witgoed Specialist Renaud aan!
Fijne communicatie
Vriendelijk en op een rustige manier hun product, wasmachine, met ervaring op gepaste wijze verkopen.
Ze hebben wel 4x gebeld over de levering van het apparaat. Werd goed op de hoogte gehouden
Perfecte service bij afhandeling reparatie.
Na al die jaren dat ik al klant bij jullie ben,ben ik zeeeeeer tevreden.
Vriendelijk en deskundig geholpen
Mijn wasmachine was defect. Na duidelijke uitleg van monteur betreffende de storing besloten de wasmachine te vervangen.
Prettig en deskundig bedrijf
Zeer vriendelijk, snelle service. Fijn dat zulke lokale bedrijven nog bestaan!
prima!
Tip: dit feedback formulier pas mailen nadat apparaat is geleverd, bijv. één dag erna.
Prettige en vertrouwen in dit bedrijf
Altijd goed geholpen en betrouwbaar en vriendelijk. Fijne zaak.👍💜
Prettige personeel. Snelle afhandeling van het probleem .
Kost altijd 🤭
Dé Witgoed Specialist Renaud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Renaud heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Renaud
Wandelweg 41 B
1521AB Wormerveer
Fijne communicatie
Perfecte service bij afhandeling reparatie.
Na al die jaren dat ik al klant bij jullie ben,ben ik zeeeeeer tevreden.
Vriendelijk en deskundig geholpen
Prettig en deskundig bedrijf
Zeer vriendelijk, snelle service. Fijn dat zulke lokale bedrijven nog bestaan!
prima!
Prettige en vertrouwen in dit bedrijf
Altijd goed geholpen en betrouwbaar en vriendelijk. Fijne zaak.👍💜
Prettige personeel. Snelle afhandeling van het probleem .
Kost altijd 🤭
Dé Witgoed Specialist Renaud heeft de volgende resultaten bereikt: