Annelies Lokhorst
Goed advies en uitstekende service.
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Heerdt aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Heerdt aan!
Goed advies en uitstekende service.
Eerst gebeld. Er werd snel opgenomen en er werd keurig aangegeven dat men in gesprek was met andere klanten in de winkel. Toch even wat antwoorden gegeven. Later op de dag in de winkel geweest. Keurig geholpen. Fijne ervaring!
Top!! Kwamen nog dezelfde dag bij een storing in de wasmachine
Gewoon geweldig klant vriendelijk en geeft zeer goed advies👍 denkt mee!!
Heel plezierig geholpen in de winkel,goede uitleg en de bezorgen deed het Toppie
koop van stofzuiger
super goed bedrijf, fijne medewerkers
Groot assortiment op voorraad! Eventueel snel te leveren op bestelling! Goede service en uitleg!
Bijzonder fijn geholpen met aankoop koelkast, geholpen door Everdien! En geïnstalleerd door dhr. Floor
Goed advies, vriendelijk
Communicatie ging stroef. Reparatie goed uitgevoerd.
Prettige bediening, goede service, en er werd ons zelfs een tijdelijke koelkast aangeboden omdat deze stuk was.
Fijn geholpen, goed advies.
Van Heerdt Lunteren is een prettig bedrijf.
Super tevreden en snelle service Top
Dé Witgoed Specialist Van Heerdt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Van Heerdt heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Van Heerdt
Schansweg 2 B
6741NC Lunteren
Top!! Kwamen nog dezelfde dag bij een storing in de wasmachine
Gewoon geweldig klant vriendelijk en geeft zeer goed advies👍 denkt mee!!
koop van stofzuiger
super goed bedrijf, fijne medewerkers
Goed advies, vriendelijk
Communicatie ging stroef. Reparatie goed uitgevoerd.
Fijn geholpen, goed advies.
Van Heerdt Lunteren is een prettig bedrijf.
Super tevreden en snelle service Top
Dé Witgoed Specialist Van Heerdt heeft de volgende resultaten bereikt: