c den Dekker
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Werkendam aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Van Rooij Werkendam aan!
Correcte voorlichting,objectief advies,prettige behandeling
Vriendelijk, goede informatie, en service
Keurig geholpen en de aflevering met uitleg was prima
Goed advies, vriendelijk geholpen en snelle service waardoor het ontbreken van een nieuwe kookplaat niet lang geduurd heeft.
zeer goede apperaturen
Top geholpen en geadviseerd. Zeer behulpzaam met alle aandacht voor de klant! Last but not least - zéér snelle levering en plaatsing 👌
Fijn contact
Goede ervaringen
Heel vriendelijk uitleg in de winkel. Zeer vlotte levering. Nette aflevering en uitleg gebruik van wasmachine.
storing/ reparatie snel afgehandeld
Heel vriendelijk en professioneel geholpen.
Goede voorlichting in de winkel. En snelle levering.
fijn mee gedacht toen onze wasmachine ermee stopte en we twijfelden tussen laten maken of een nieuwe kopen.
Ruim assortiment dat met korte levertijd is te leveren en zonodig te installeren. Vriendelijke mensen.
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Werkendam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Werkendam heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goede apperaturen
Fijn contact
Goede ervaringen
storing/ reparatie snel afgehandeld
Heel vriendelijk en professioneel geholpen.
Goede voorlichting in de winkel. En snelle levering.
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Werkendam heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Van Rooij Werkendam